Ładnie, ładnie... Postępy z dopieszczaniem jak widzę idą pełną parą! Dobra robota! Mam nadzieję, że niedługo się spotkamy na jakimś spocie i pokażesz na żywo co tam umodziłeś ;)
Ładnie, ładnie... Postępy z dopieszczaniem jak widzę idą pełną parą! Dobra robota! Mam nadzieję, że niedługo się spotkamy na jakimś spocie i pokażesz na żywo co tam umodziłeś ;)
Auto potencjał ma,ale lampy i koła nie pasują kompletnie do tego auta a nie wspomnę i klamkach :suicide:
i przed godziną dziadek imbecyl wbił mi się w przód do wymiany błotnik maska i lampa od strony kierowcy tak więc to co zrobiłem to się cofnęło
przedni naped dla p......
Mówi się trudno i żyje się dalej. Kwota odszkodowania Ci to wynagrodzi, zobaczysz! :)
nie dostane kasy bo stwierdzili moją winę bo dziadek się zachowywał tak jakby chciał skręcać w prawo no to ja wyjazd a on poprostu sobie włączył kierunek i zaczął zwalniać dwie krzyżówki szybciej
No to współczuję... A co do auta środek ładnie wyszedł ! Ogólnie fajna gangsterka tylko jak dla mnie felgi trochę za nowoczesne dałbym coś bardziej klasycznego. Pzdr
I jak? Lepiej manual czy automat?Dużo z tym roboty?
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Ładna po za tymi kierunkami które mi sie nie podobają.
i już jest zrobiona i kierunki też wymienione na standard dymiony plus odświerzenie całego lakieru lecz teraz mam za dużą glebę i opony mi się w błotniki wgryzają
---------------------------------------------------------------------
e32 Maciek ja tam wolę manual tylko muszę zmienić jeszcze sterownik silnika żeby zlikwidować literkę N z blatu
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 24-04-2011 o 14:26 Powód: Edytuj posty