Czy we wszystkich fotelach typu komfortsitze zag³ówki po opuszczeniu max schodz± do samego do³u? U mnie zostaje oko³o 5cm szczelina miêdzy oparciem a zag³ówkiem.
Czy we wszystkich fotelach typu komfortsitze zag³ówki po opuszczeniu max schodz± do samego do³u? U mnie zostaje oko³o 5cm szczelina miêdzy oparciem a zag³ówkiem.
Wszêdzie, gdzie widzia³em, schodzi³y do samego koñca. W moich kontursitzach zag³ówki te¿ nie chowaj± siê do koñca, zostaje parê centymetrów, w obu fotelach zostaj± na identycznej wysoko¶ci. Na zdjêciach widzia³em, ¿e raczej powinny chowaæ siê do koñca. Chêtnie dowiem siê, dlaczego u mnie tak nie jest :)
tomassi nie wiem czy we wszystkich... u mnie schodz± do koñca![]()
"... Bo prawdziwy facet powinien mieæ wa³...a nie przeguby..."
Wiem o tym. My¶lê ¿e maj± tak tylko auta po roku 2000 ze wzglêdu na bezpieczeñstwo kierowcy - no ale to tylko moja teoria.Zamieszczone przez Oli...
U mnie schodz± do koñca.
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
To mo¿e byæ prawd±, moje fotele s± z 2001 roku. Gdyby co¶ by³o nie tak, to zag³ówki w dwóch fotelach zapewne zatrzymywa³yby siê na ró¿nej wysoko¶ci, a tak nie jest. Próbowa³em je "dobiæ", ale nic z tego.Zamieszczone przez tomassi99
Schodz± do samego koñca, auto po lifcie 12/1999
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
:P Mo¿e fotele masz z auta przedliftowego ;).... ale tak powaznie, wydaje mi siê, ¿e powinny schodziæ do koñca.Zamieszczone przez coboss
Tak wiêc tomassi dr±¿ temat i zmieniaj teoriê :)
"... Bo prawdziwy facet powinien mieæ wa³...a nie przeguby..."
w mojej poliftowej 7 (fotele komforty) schodz± do samego koñca , natomiast w ¿ony e39 z 2001r. te¿ fotele komforty , zostaje jakie¶ 2cm przerwy .............
Wszystkie komforty jakie widzia³em z roku 1999 mia³y do koñca schodz±ce zag³ówki. Powy¿ej 2000 to ju¿ ró¿nie bywa, wiêc teoria raczej mo¿liwa. Proszê o podawanie dok³adnej daty produkcji auta (miesi±c/rok) to dowiemy siê od kiedy mamy zag³ówki ,,nie schodz±ce,, do do³u.Zamieszczone przez Oli...