Moje schodzą prawie do końca jest minimalna przerwa jakiś 1 cm (fotele są ze stolikami, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie) produkcja 11/1999r :)
Moje schodzą prawie do końca jest minimalna przerwa jakiś 1 cm (fotele są ze stolikami, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie) produkcja 11/1999r :)
~3x Black 7er e38~
~e38~
2010r - BMW 740iL (prod. 99r)
~EX e38~
2008r - BMW 728i (prod. 99r)
2007r - BMW 730i (prod. 94r)
Będąc szczery nie przeszkadzałoby mi to, jestem dosyć niski 174cm i właśnie najlepsza pozycja dla mnie to te 2cm od dołu wtedy wygodnie opieram głowę o "poduszkę" i spokojnie czekam na klakson (budzik) ;DZamieszczone przez tomassi99
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Raczej nie - ja też mam ze stolikami i schodza do końca.Zamieszczone przez Silent
:) ja mam 2 cm wiecej, a jakos wygodniej mi jak sa na maxa opuszczone :) moze mam tułów krótszy ;) albo szyje :hah:Zamieszczone przez coboss
"... Bo prawdziwy facet powinien mieć wał...a nie przeguby..."
Widocznie inaczej śpisz na czerwonym świetle jak słoneczko przygrzewa przez szybę ;D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!