Wybacz ale polerka nie zamaskuje pogiêtej lini auta czy nie spasowanych elementów.Zdzira trochê optymizmu.To auto za 5tysia a nie za 20 jak Twoje wiec czego wymagasz?Zamieszczone przez Zdzira 850I
Wybacz ale polerka nie zamaskuje pogiêtej lini auta czy nie spasowanych elementów.Zdzira trochê optymizmu.To auto za 5tysia a nie za 20 jak Twoje wiec czego wymagasz?Zamieszczone przez Zdzira 850I
Za 5 ale jak piszesz zaraz siê oka¿e, ¿e bez rejestracji, ierwszy serwis i nie wyjdzie 5 :)
Nie wymagam tak apropo ja go kupowa³ nie bêdê po prostu nie widzê tam nic ciekawego ani wypasu ani osi±gów co do braku rdzy widzê, ¿e listwy zaczynaj± z drzwi od³aziæ trzeba to dobrze obejrzeæ.
Mo¿e powiem tak raz ju¿ kupowa³em E-32 za taka kwotê i mam uraz psychiczny do dzisiaj ( nie myliæ ze z³ym dotykiem z dzieciñstwa :P ) tamto tez by³o ³adne na zdjêciach do tego poleca³ je znajomy tyle w kwestii znajomo¶ci jak chodzi o szmal
Pewnie tak;) .Dlatego mo¿e kto¶ poda³ tak± cenê a nie inna bo wie ze po op³atach i serwisie wyjdzie 8tys czy wiêcej.Zamieszczone przez Zdzira 850I
Mi osobi¶cie ten samochód siê podoba i mo¿na z niego "co¶" zrobiæ patrz±c na inne zw³oki z allegro w cenie 8tysia.To ¿e nie ma wypasu to nie ma znaczenia bo zawsze mo¿na co¶ dokupiæ a w koñcu tak doposa¿yæ ¿e zawstydzi "flagowe" modele....
Co do pieca fakt,móg³by byæ wiêkszy albo chocia¿ manual.Ale powiem ¿e kiedy¶ jecha³em kolegi 530 R6 bez lpg itd i by³em ca³kiem mi³o zaskoczony
Za t± kasê nie ma te¿ co wymagaæ bior±c pod uwagê jeszcze ¿e to auto z pierwszych rzutów E32 ;)
No teoretycznie mo¿na go doposa¿yæ zmieniæ piec na 3,5 itd tylko to nie pro¶ciej kupiæ jakie¶ ³adne 750/740 od razu za 15-20 ko³a i mieæ ¶wiêto lasu co najwy¿ej jaki¶ pierdó³ na dzieñ dobry zrobiæ???
Jasne ¿e mo¿na ale jak ma siê do dyspozycji na pocz±tek 8-10 tys to ju¿ inna gadka ;)Zamieszczone przez Zdzira 850I
nie ma co wydziwiaæ za 5 ty¶ trudno w ogóle o je¿d¿±ce auto, takie które zaraz nie nawali.
Czy ten pasek na dole nad dolnymi listwami drzwi to powinien tak byæ czy kto¶ przemalowa³ takim ciemniejszym bo ³apa³a go tam rdza? Ciekawe czy klima dzia³a.
Faktycznie samochód daje troche do my¶lenia, wed³ug mnie skóra dok³adana (wersja angielska) , co do lamp to je¶li jest to model z koñca 88r to mo¿liwe ¿e wyszed³ na tych z u¶miechem , ale zastanawia mnie ksi±¿ka BMW Service 1989/90 bo wed³ug niej wychodzi ¿e samochód jest z 89 lub nawet z 90 roku.
A mi siê wydawa³o ¿e pod koniec 89' wychodzi³y lampy z u¶miechem
Ja mam 89' i kolega ma 525 te¿ 89' i obaj mamy bez u¶miechów![]()
Lampy z u¶miechem zaczêto produkowaæ od 09/88
http://www.realoem.com/bmw/showparts...06&hg=63&fg=05
Chyba kto¶ z moich okolic kupi³ t± e32 i widze, ¿e chce j± teraz sprzedac za kupê kasy ;)
http://moto.allegro.pl/bmw-730i-182-...302264253.html
"I Want What's Coming to me... the World, Chico, and Everything in It."