Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 31

W±tek: [e32] 730 P£OCK niemal¿e idealna, ale czy rzeczywi¶cie?

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2009
    BMW
    760i 03'
    Sk±d
    ¦roda Wlkp

[e32] 730 P£OCK niemal¿e idealna, ale czy rzeczywi¶cie?

http://moto.allegro.pl/jedyna-w-taki...261062100.html

Warto poczekaæ a¿ zdjêcia siê za³aduja.
    To e32 wygl±da piêknie, brakuje jej tylko elektryki foteli, ale zawsze mo¿na do³o¿yæ.
    Wydaje mi siê jednak, ¿e zdjecia s± po do¶æ mocnym retuszu w jakim¶ programie graficznym.
    Co o tym s±dzicie?
    "I Want What's Coming to me... the World, Chico, and Everything in It."

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Rozmawia³em przed chwil± na GG z e32maaaciek i napisa³em mu tak:

"go¶cie od detailingu kupili szmelca za 500z³, wypucowali i teraz sprzedaj±, a potem bêd± siê tym chwaliæ klientom :P"

Niby ³adna, niby piêkna ale mam wra¿enie ¿e co¶ z ni± "nie halo". Gdzie¶ jest gwiazdka i tekst ma³ymi literkami.
    Przednie siedzenia widziane od ty³u daj± do my¶lenia. Silnik tez wygl±da na wyczyszczony a potem sztucznie pobrudzony. Taka Pamela Anderson w¶ród E32. Ciekawe co zosta³oby z jej urody jakby zmyæ ten wszechobecny Plak...

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2009
    BMW
    760i 03'
    Sk±d
    ¦roda Wlkp
    Te¿ mi siê co¶ tak wydaje.
    Jednak niczego nie mo¿na byæ pewnym ;)
    Pojecha³bym tam jutro chêtnie j± zobaczyæ, ale niestety jade z roboty do niemiec na dwa dni.
    Siedzenia z ty³u mog± byæ porysane od kopania przez dzieci albo co¶ poprzedni w³asciciel przewozi³.
    Kurczê, no patrz±c na zdjêcia mo¿na siê prawie zakochaæ, jednak rozs±dek podpowiada ¿eby podej¶æ do tego z dystansem ;)
    Je¶li kto¶ j± widzia³ na ¿ywo to niech opisze to na forum :D
    Jak wróce z pracy to byæ moze w pi±tek j± pojade zobaczyæ.
    No chyba, ¿e kto¶ mnie do niej zniechêci lub zostanie sprzedana ;)
    "I Want What's Coming to me... the World, Chico, and Everything in It."

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77
    "go¶cie od detailingu kupili szmelca za 500z³, wypucowali i teraz sprzedaj±, a potem bêd± siê tym chwaliæ klientom :P"
    Do mnie Maciek te¿ pisa³ ale nie by³o mnie przy kompie i powiem tak.Mo¿e byæ ³adne auto(o ile zdjêcia nie s± po tuningu i przedstawiaj± faktyczny stan auta)

Buda wygl±da na to ¿e jest w doskona³ej kondycji z racji brak jakiejkolwiek skazy na lakierze.Drzwi,klapa,maska jest spasowane wszystko idealnie.

Wewn±trz bardzo ubogo w sumie oprócz skóry nie ma nic...Pierwszy raz wiedzê e32 bez lampek na drzwiach

Na obicia tyle przednich foteli nie ma co patrzeæ bo tak jak napisa³ Maciek mo¿e po prostu kto¶ wozi³ dzieci.Bardziej mnie zastanawiaj± przednie lampy z u¶miechem które rzecz jasna w 88r nie wychodzi³y wiêc nasuwa siê pytanie po co kto¶ je wymieni³

Nie jest nigdzie napisane czy auto jest zarejestrowane w PL.Mo¿e jest do op³at wiêc tu kolejne 2-2,5tys.Potem sekwencja i mamy 10tys co uwa¿am za ca³kiem dobra i normalna kwotê.

Za³ó¿ ³adne ko³o,na dzieñ dobry filtry,oleje (i co¶ na bank jeszcze wyjdzie) i robi siê oko³o 14-15tys zl

I teraz pytanie...czy 14 000 - 15 000 z³ to te¿ podejrzana cena??

Vip Vip Awatar artas270
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    Bmw 740i 4.4l
    Sk±d
    Gdañsk
    £adne auto.Po pierwsze telefon do w³a¶ciciela,potem jechaæ ogl±daæ.Ps:auto nie jest ju¿ nowe z salonu i ma swoje lata wiêc idealne ju¿ nigdy nie bêdzie ;)

Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Do my¶lenia daje te¿ ga¶nica pod nogami pasa¿era... Fotele z UK?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    BMW 730i '89
    Sk±d
    Warszawa
    Zastanawiam siê, czemu zawsze knujecie jakie¶ teorie spiskowe, zanim ktokolwiek obejrzy auto? Trzeba pojechaæ i obejrzeæ a potem siê wym±drzaæ. Auto jest ³adne, pewnie na ¿ywo znajd± siê jakie¶ mankamenty, ale jak mój przedmówca zauwa¿y³, auto nie jest nowe... My¶lê, ¿e mo¿e to byæ niez³± baz± do stworzenia ³adnej sztuki. O ile oczywi¶cie blacharsko i mechanicznie jest w porz±dku.

Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    mackaroon, tylko i wy³±cznie dlatego:

Cytat Zamieszczone przez Jedrek
    Co o tym s±dzicie?

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Teorii spiskowych absolutnie tylko wymieniamy siê spostrze¿eniami.

Jak napisa³em wcze¶niej lampy nie s± od tego samochodu(i np autor tematu mo¿e o tym nie wiedzieæ) i jak Irek zauwa¿y³ ga¶nica te¿ nie jest na swoim miejscu.Ja w tym miejscu mam odpowiednie miejsce na apteczkê

I reszta jak napisa³em wy¿ej

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    740iA e-32
    Sk±d
    Rawicz Wlkp
    Blog
    1
    Auto przepolerowane za 200z³ i ³adnie umyte a potem nawoskowane i nic po za tym ani fajnego pieca ani wypasu :)

Co do rdzy trzeba by obejrzeæ z bliska mo¿e byæ ³adnie zakamuflowana co nie jest strasznie trudne.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •