Cytat Zamieszczone przez tuczi77
"goście od detailingu kupili szmelca za 500zł, wypucowali i teraz sprzedają, a potem będą się tym chwalić klientom :P"
Do mnie Maciek też pisał ale nie było mnie przy kompie i powiem tak.Może być ładne auto(o ile zdjęcia nie są po tuningu i przedstawiają faktyczny stan auta)

Buda wygląda na to że jest w doskonałej kondycji z racji brak jakiejkolwiek skazy na lakierze.Drzwi,klapa,maska jest spasowane wszystko idealnie.

Wewnątrz bardzo ubogo w sumie oprócz skóry nie ma nic...Pierwszy raz wiedzę e32 bez lampek na drzwiach

Na obicia tyle przednich foteli nie ma co patrzeć bo tak jak napisał Maciek może po prostu ktoś woził dzieci.Bardziej mnie zastanawiają przednie lampy z uśmiechem które rzecz jasna w 88r nie wychodziły więc nasuwa się pytanie po co ktoś je wymienił

Nie jest nigdzie napisane czy auto jest zarejestrowane w PL.Może jest do opłat więc tu kolejne 2-2,5tys.Potem sekwencja i mamy 10tys co uważam za całkiem dobra i normalna kwotę.

Załóż ładne koło,na dzień dobry filtry,oleje (i coś na bank jeszcze wyjdzie) i robi się około 14-15tys zl

I teraz pytanie...czy 14 000 - 15 000 zł to też podejrzana cena??