Afrodyta jednoznacznie kojarzy mi sie z przybytkiem rozpusty :D Natomiast Inferno... jakbym gdzis juz słyszał tą nazwę. Albo jakis znany DJ ma taką ksywę, albo juz jest taki lokal, bo na bank gdzies to słyszałem i było to związane z muzyką. Ale nie powiem, nazwa świetnie wpada w ucho. Tylko nie wiem czy bym sie nie bał nazwać lokal jednym z imion szatana :P
Dla mnie Inferno brzmi jak przybytek dla 13-letnich "szatanistów" z gimnazjum ;D Kiczowate i wysilone jak 150.
PS. Imię szatana? To chyba raczej piekło po angielsku i włosku albo wielki pożar po angielsku i niemiecku (od łacińskiego infernus oznaczającego te dwie rzeczy...)![]()
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Znasz, bo wiele klubów tak się nazywa. Nazwa fajna, ale nieco wyeksploatowana :)Zamieszczone przez Jey
Witam. Czy może z forum ktoś zajmuje się robieniem spotów reklamowych radiowych bądź tworzeniem stron www ?
Zamieszczone przez positiv
ja w tym ci nie pomogę:))
zajmuje sie komunikacją....................:))
Easy
Zamieszczone przez positiv
ja :) zapraszam na prv dam Ci www
Współpracuję z domem medialnym działającym na terenie całej PL specjalizującym się w niskobudżetowych kampaniach reklamowych.
Zapraszam
Toxic
Pisz na PW !!! Zajmuję się tym.
Gra muzyka
Zamieszczone przez wojtekd
Konkurencja :D
:D:D:D
Do tego masz już chętnych - i dobrze :)Zamieszczone przez positiv
Ale jakbyś potrzebował pomocy z dziedziny budowlanej, to dawaj do mnie...![]()
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...