to sobie kup hahahahahahhahahaa zartuje wpadnij na zlocik 18-19 sierpnia i tez bedziesz miał :mrgreen:
to sobie kup hahahahahahhahahaa zartuje wpadnij na zlocik 18-19 sierpnia i tez bedziesz miał :mrgreen:
Pić trzeba ! Jeść można !
Naprawde chetnie bym wpadl ale w polsce bede dopiero w sierpniu 08 :cry: :cry: Ale dogadalem sie z gregiem i cosik juz sciagam.
ok ok !!
No ja już też mam tą mapkę i musze przyznać ze mi się podoba. Wiele bardziej dokładniejsza od poprzedniej
no mapka jest kozacka w porównaniu do poprzedniej wersji > to jak przesiąść się z lanosa do E46
Witajcie ponownie. Z tej strony Arnold. Zostałem wyrzucony z Waszego forum za sprawą Olejusa. To co napisał to stek bzdur. Sytuacja była zupełnie inna. To on był dla mnie nie miły i zachowywał się jak bramkarz na bramce w dyskotece. Na moje pytania na gg nie odpowiadał lub ironicznie odpisywał. W pewnym momencie zapytałem go dlaczego tak robi. Dla wszystkich zainteresowanych umieszczę, o ile znowu mnie stąd ktoś nie usunie, kopię naszej rozmowy na gg. Sami ocenicie jak było naprawdę.
Na forum jest zakaz - rozprowadzania nielegalnych kopii oprogramowania - ADMINISTRATOR !
Zapomniałem dodać , że Olejus mi wcale nie przesyłał żadnego linka a sam twierdził, że płyty nie ma !!!!!!!! Przeczytacie to w kopi rozmowy na gg. Numer kontaktowy do mnie to 603 16 79 74 lub gg 8518896. Jeszcze raz pozdrawiam i do usłyszenia o ile mnie nie usuną.
PROSZĘ http://www.olejus1.webd.pl/ARCH/
dokładnie się wczytaj w rozmowę a zobaczysz w czym problem , ale nie chce mi się tego tłumaczyć poraz drugi !! :!:
nikt nie będzie cię kasować a mi się nie chce tłumaczyć z czegoś co wydaje mi się mega słabe na jakieś obrazy .
Oczywiście przerobiona wersja !!!! Udostępnię swoją wersję i obydwie rozmowy na gg . Nawet tą nie miłą, która była w sumie monologiem z mojej strony do Olejusa. !!!!
udostępnij ... nie miał bym co robić tylko przerabiać jakieś rozmowy (chociaż fakt przerobiłem linki i wstawiłem zamiasy ich treść) ... nie ma się czym podniecać