Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 56 z 56

Wątek: Witam BMW e32 750

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Z całym szacunkiem dla właściciela, nie obrażaj się, ale to auto jest nieźle zapuszczone. Aż przykro patrzeć...
    pozdrawiam Bartek

Vip Vip Awatar Adus81
    BMW
    e38 740i V8
    Siemanko przy każdym samochodzie jest coś do roboty:D nawet jeżeli dla innych jest idealne;)!!pozdro

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez krecik Zobacz posta
    do wymiany to mam linkę od skrzyni
    A propos tej linki...sorry za takie małe OT ale to jest chyba dosyc cenne info...u mnie wajcha od skrzyni zaczeł jakiś czas temu chodzić cieżko aż wreszcie któregoś dnia całkowicie ja przyblokowało...popytałem na Forum i diagnoza-linka do wymiany...nie wymontowywałem linki tylko od razu zakupiłem nową w serwisie tutaj w Norwegii(BMW jeszcze wtedy mialem tutaj)cena byla dosyć wysoka.Po wymontowaniu starej zamontowałem nową i wszystko wróciło do super normy ale okazało sie,że na starej lince zaśniedział a właściwie zarósł brudem tylko ten trzpień wchodzący w mocowanie tzn w ta ruchomą część w skrzyni...brudu było tyle,takiego wręcz skamienialego,że nie mógł ten trzpień wejść tzn cofnąć się w gumową,taka uszczelniajacą końcówkę linki...po wyczyszczeniu tego trzpienia,co zajeło mi 5 minut,linka wyglądała i chodziła jak nowa.Gdybym najpierw wymontował linkę to zaoszczedził bym sporo kasy.To taka wskazówka dla innych Forumowiczów,zeby najpierw wymontować linkę i ją sprawdzić bo może okazać sie całkowicie sprawna a problemem moze być własnie ten zabrudzony trzpień...najlepiej uczyć sie na błędach innych a nie własnych:D Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 750IL
    Cytat Zamieszczone przez ttrol Zobacz posta
    Z całym szacunkiem dla właściciela, nie obrażaj się, ale to auto jest nieźle zapuszczone. Aż przykro patrzeć...
    Nie mam zamiaru się obrażać o czyjeś zdanie, żyjemy w końcu wolnym kraju i każdy ma prawo do niego .:) Dla mnie ważniejsze było wsadzanie kasy w mechanikę niż w wygląd. A że auto więcej stało na ulicy niż jeździło to lakier się trochę zniszczył. Od razu powiem żeby nie było głupich tekstów że stało nie dla tego że nie miałem na paliwo tylko taką prace miałem(w ogóle mnie w Polsce nie było). P.S cena nawet połowy mi nie zwróci tego co wsadziłem chociaż tak ładnie się zapowiadało na początku to troszku w nią wsadziłem. Jeszcze jedno pytanko kolego widziałeś ten samochód na żywo że tak mówisz czy tylko ze zdjęć oceniasz (nie złośliwe pytanie)??
    Ostatnio edytowane przez krecik ; 03-12-2011 o 01:57

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez ttrol Zobacz posta
    Środek nie jest zły,cena myślę adekwatna do stanu biorąc jeszcze pod uwagę instalacje LPG która jest w aucie.

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Hej, nie widziałem na żywo, moją opinię wyraziłem na podstawie zdjęć.
    pozdrawiam Bartek

Uprawnienia umieszczania postów