Tak jest :)
Tak jest :)
No to rób foteczki :D
Tylko dokopię się do samochodu :)
Zrób foty zasypanego też ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Wyszlo słońce pora działac. Postanowiłem nieco zmodyfikować swoje zawieszenie. Dlaczego ? Bo jest za wysoko.
Zacząłem od kupna rury bezszwowej 63,5x4
Nakrętki TA
Porównanie dlugości gwintu ta-technix z długoscią gwintu mojej produkcji
I przymiarka samej rury na kolumne.
Jutro będe gwintować rury i zapewne spawać ze razem z kolumna. na bierząco będą focisze. pozdrawiam z lublina.
Mały up. Poskładałem gwint do końca auto siadło zacnie
Także zawieszenie dopięte :)
Ostatnio edytowane przez kyky7er ; 17-03-2014 o 10:56
Pojawiło się 730 i kolor silber metalic. Ogólnie auto to dopieszczenia. Jakieś spyfoto wpadnie na dniach. Pozdro.
Hehe...no niezłe E32....w welurze, to dziś chyba rarytas...a te felgi na przedniej osi poezja....
Ps. A tak na poważnie gratuję zakupu 7er...no i na jakieś mody czekam...![]()
Środek mam kompletny wyprany wystarczy założyć tylko pogoda nie pozwala. Felgi też mam komplet tych ori z tylnej osi. Pewnie gleba i dalej będziemy myśleć :D
Żeby nie było ,że nic się nie dzieje. Auto jest po remoncie podłogi. Kolejnym krokiem są koła. Dzisiaj skręciłem gwint na docelową wysokość. Myślę ,że wyżej nie będzie i niżej zresztą też nie.
Zfaktu ,że jest mega twardo wlecą jutro helpery.
Felgi nna przód mają 9cali szerokości. oraz ET-47 Doszedł dystans 38mm. I wygląda to tak.
PLanuję jutro założyc 9,5 i zobaczyć jak to wyjdzie.
Kilka fotek.
Odziwo po skręceniu gwintu na dół cofnęło mi się prawe koło. Słyszałem już nie raz ,że to częsta przypadłość w e32 przy jeździe na glebie.
![]()
Ostatnio edytowane przez kyky7er ; 17-09-2015 o 17:26