http://moto.allegro.pl/bmw-735-long-...245190862.html
od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna jakiegoś klasyka, brałem pod uwagę e21, e28 itp no ale tak mi wpadła w oko ta e32 co o niej sądzicie? zna ktoś może?może jakieś inne propozycje..
http://moto.allegro.pl/bmw-735-long-...245190862.html
od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna jakiegoś klasyka, brałem pod uwagę e21, e28 itp no ale tak mi wpadła w oko ta e32 co o niej sądzicie? zna ktoś może?może jakieś inne propozycje..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
ciekawie wygląda,mój kolega się nią też zainteresował.Ciekawe jak na żywo się prezentuje.Za tą cenę myślę,że będzie wporządku
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
Jeśli byłbyś zainteresowany tym autem - zadaj sprzedającemu pytanie, jak długo już je sprzedaje.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to 735iL było na sprzedaż już jakieś 3 lata temu - w tamtym czasie kupowaliśmy 325i. Poproś sprzedającego o aktualne zdjęcia.
Wyposażeniem to auto nie robi szału. Ładny jest ten nowo położony lakier, ale obawiam się że zdjęcia są mocno nie aktualne niestety.
Czarne e32 w benzynie!
dzięki :) czyli najprawdopodobniej znów rozczarowanie ... a może wiecie gdzie jest coś godnego zainteresowania w rozsądnej cenie?
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Nie było moim zamiarem odwodzenie cie od kupna tego egzemplarza.Zamieszczone przez Jakub
Trzeba zadzwonić i porozmawiać. W dzisiejszych czasach ceny połączeń tel. są na tyle przystępne że bez stresu zdążysz wypytać o wszystkie istotne rzeczy :6:57:
A co do porad to chyba niewiele powiedziałeś odnośnie swoich wymagań i oczekiwań.
Rozwiń temat to coś się wyklaruje, mam na myśli oczekiwania względem tego nabytku.
Czarne e32 w benzynie!
jeśli chodzi o wymagania- nie są duże ;) byle autko nie musiało w pierwszej kolejności śmigać do lakiernika bo nie mam na to czasu i nerwów -ładny wygląd , zadbane wnętrze resztę jakoś się dopracuje ( technicznie trupa też nie chce;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Według mnie jeżeli chcesz już e32 jako drugie auto, aby mieć klasyka to poszukałbym Highlinera w tej cenie bez problemu dostaniesz, a jeżeli jeszcze chcesz coś w nieo włożyć to tym bardziej:)
Tutaj masz przykład ;)
no fakt ładna sztuka i nie droga!!! może warto pomyśleć ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Warto warto, szczególnie że taka sztuka zawsze będzie warta dużo więcej $$ niż zwykły long.