Co¶ piêknego stary ! :medit:
I ja czekam na nastêpne
Co¶ piêknego stary ! :medit:
I ja czekam na nastêpne
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
Rewelacja!!!!! :D
Trza to opiæ ... nie ma co ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
No Anatol wielkie graty szczerze w±tpi³em czy oblecicie ca³± trasê, a tu proszê... WIELKI SZACUN ! Czekam z niecierpliwo¶ci± na resztê relacji i napisz tak dla statystyki ile km zrobili¶cie poczciwym FIACIOREM.
pozdrawiam i mam nadziejê na spotkanie we Wrocu ;D : mam du¿± obiecan± butlê :x
Pablo
Dreams from Dreams - 7er...
Jestem pod wra¿eniem - super :D
Gratulacje!!! có¿ innego mogê napisaæ... super fotorelacja...
Za co kochasz BMW?
Za osi±gi...
Przeciêtnie 4-5 lasek tygodniowo...
Fotorelacja pierwsza klasa :)
jestem pod du¿ym wra¿eniem
Anatol - ty to ¿yjesz!!! ¦wietna trasa.. ¦wietny rajd ... We wrocku se musimy pogawêdziæ ;)
supera¶nie :)
Jak to w ¿yciu bywa ,zawsze jest jaki¶ "blok".Dzi¶ po informacji od organizatorów odno¶nie z³ombola 2011 chcia³em wrzuciæ reszte fotek z wyjazdu a tu ..... hmmm "niedzia³ajetku" serwer ...
Pewnie jeszcze jedn± nog± jest w 2010 ;D .To narazie sucha informacja odno¶nie wyjazdu w 2011 roku - chêtnych zapraszam do przygotowania auta i w drogê ;D ;D ;D
Z³ombol goes Nessie! Katowice - Loch Ness. A dok³adnie oznacza to dla uczestników przejechanie Polski w kierunku zachodnim, przejechanie Niemiec, Holandii, Francji, przeprawê przez kana³ La Manche do Anglii, walkê z Londynem i w koñcu przeprawê przez szkockie Highlands a¿ do s³ynnego Loch Ness w wielkiej dolinie Great Glen, która powsta³a 400 mln lat temu. Czeka nas zmierzenie si³ na niemieckich Autobanach bez zbêdnych ograniczeñ prêdko¶ci (szczególnie ¯uki i Nysy skorzystaj±), czeka nas walka z górami w niemieckim Harz i strome podjazdy w okolicach Kassel.
Bêdziemy musieli je¼dziæ po lewej stronie (czego siê bardzo boimy), czeka nas poszukiwanie potwora w lodowatych i g³êbokich wodach Loch Ness, czekaj± nas jak co roku rozmaite i nie koñcz±ce sie awarie, nerwowe za³amania, piêkne widoki, s³ynna Z³ombolowa integracja i wiele wiêcej! Jest to najdalsza trasa w historii Z³ombolu! Mamy ponad 2500km do przejechania na ko³ach!
Skrót najwa¿niejszych informacji:
Trasa; Katowice - Loch Ness.
Termin: wyjazd 23.07.2011 - dojazd 27.07.2011r
info www.zlombol.pl