Felgi zakupione jutro przymiarka i do roboty
Ma ktoś jakiś pomysł na maszynkę do polerowania ? tzn do obracania felgi ? :P
i pytanko które już wcześniej padło... Środek felgi w kolor auta czy czarny mat ?
Felgi zakupione jutro przymiarka i do roboty
Ma ktoś jakiś pomysł na maszynkę do polerowania ? tzn do obracania felgi ? :P
i pytanko które już wcześniej padło... Środek felgi w kolor auta czy czarny mat ?
Ja mam - podnosisz jedno tylne koło samochodu, blokujesz dokładnie pozostałe koła ( warunek konieczny - brak szpery ! ), odpalasz samochód, wbijasz bieg ( w zależności jakie obroty chcesz uzyskać) i masz maszynkę ;)
Felgi zakupione niestety polerka poczeka do zimy ponieważ mój dyfer puka mi że nie chce ;(
Tył ładnie się komponuje
Przód już gorzej trzeba będzie obniżyć ;)
w zimę kombinuje maszynkę do polerowania i ogień z koksem :D
Ponawiam pytanie:
Środek czarny mat czy pod kolor auta ?
Zostaw całe czarne,wygląda to naprawdę groźnie
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Zamieszczone przez marek1132
dokładnie..ale żeby został taki efekt to musi byc niższa opona i obniżone zawieszenie niestety albo i stety :P
Tylko że tej farby już nie ma na felgach :P ale to nie problem bo i tak były malowane sprayem :what:
Ta polerka mnie zdemotywowała a wy mnie zmotywowaliście do malowania całych na czarno :D
No to jutro powinienem pomalować auto a jeszcze w tym tyg. Felgi ;)
I takie jeszcze jedno pytanko:
Obniżać sam przód czy kupić 4 sprężyny ? nie chce żeby tył siedział niżej od przodu tak jak teraz jest...
..jak mi e34 stało jak motorówka przy ruszaniu to kupiłem same spreżyny na przód-w normalnym codziennym użytkowaniu niewidziałem różnicy w twardości p/t...E32 stało równo to kupiłem kpl p/t ... a co do producenta to są z 2 tematy o tym..Ja poszedłem po taniości 2x i jestem zadowolony..