Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Doradcy Finansowi

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    accord :)

Doradcy Finansowi

Siemanko.
    Korzystaliscie z usług doradców finansowych w warszawie? Nie mowie o amatorszczyznie typu expander albo Open finance. Macie jakies doświadczenia z tym? jest firma którą mozna polecić?
    Chodzi mi o fundusze, ubezpieczenia, OFE etc.
    per aspera ad astra

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    Ariusz, jeśli chcesz mogę ci dać kontakt do człowieka, który notabene pracuje w Expanderze, ale jest to człowiek który na prawdę zna się na rzeczy i na pewno ci pomorze.
    BTW, żeby się dostać na doradcę do Expandera trzeba sporo przejść, więc nie są to ludzie z pierwszej łapanki.To samo dotyczy Open Finance. ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    accord :)
    W expanderze sprzedają rozwiązania w ramach jednego funduszu, a jesli nawet w ramavch kulku TFI to po podisaniu umowy juz nie dbaja o klienta. Poza tym jest zwykle kapitał zagraniczny czyli jest z góry narzucone w co nalezy inwestować. Oni sprzedają, nie doradzają. Mój kolega sie przekonał o tym. Miał takiego doradcę. Zainwestował kupe kasy a jego "doradca" nawet nie dał znać zeby uciekać z produktu który leciał na mordę..
    per aspera ad astra

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    No cóż, wszędzie trafiają się niekompetentni ludzie ;)
    Dużo na pewno zależy od tego jaką kasę inwestujesz... Takiemu doradcy powinno zależeć, żebyś zarabiał jak najwięcej bo od tego zależy wysokość jego prowizji(nie małej z resztą)
    Poza tym więdzą o tym, że jak ty będziesz zadowolony z zysków i obsługi to przyprowadzisz do nich swoich znajomych. ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Przemik
    BMW
    e32 730i m30b30
    Jeżeli sam troszkę się na tym znasz to proponuję pogadać z AnalizyOnline. Sam tam pracowałem 4mies. w bazach danych. Oni robią programy i analizy dla doradców. Za przystępną cenę mogą dać ci dostęp do danych. Z "miłych" rzeczy, które mogę powiedzieć o tej firmie to to, że mają non stop świeżutkie i prawidłowe dane. Nie chce mi się rozpisywać w tym miejscu, więc jakbyś miał więcej pytań to "wal" na PW ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E39 540iA
    Jak przypomnisz sie wieczorem, to znajdę namiar na Mateusza.
    Załatwiał mi hipotekę i do tej pory nikt nie jest w stanie jej przebić (nadmienię tylko, ze marża banku to poniżej 1%).

Działa też w rynku inwestycyjnym i wiem, że ludzie korzystający z jego usług sa tak samo zadowoleni jak ja.

Uprawnienia umieszczania postów