No i super :)
No i super :)
M@rcin ale żeby poznać to trzeba ruszyć ;D dobrze że wszystko udało sie przywrócic tak jak było :D
Zapytam przy okazji.
Orientujecie się, która wersja softu zadziała z MKIII i jest najnowszą wersją ze starym menu?
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Ja tez mam pytanko, która wersja softu wyswietla na wyswietlaczu logo BMW po przekreceniu klucza w pozycje zapłonu ???
mati-e28,
Po wcisnięciu Menu-Ustawienia w prawym gornym rogu bedziesz miec wersje softu :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Z głowy nie powiem graniczna z przed CD KAY a ta to chyba v17 ja mam MK III dokładane i miałem stary dziadowski soft po update musiała iść płyta z keyem więc soft musiał być starszy niż moje auto ;DZamieszczone przez cursor
A tak z ciekawości dla czego chcesz się cofać??
PS. Nie ma gwarancji czy też pójdzie wgrać dużo starszy soft (czekam na potwierdzenie)
------------------EDIT----------------------
U ruskich jest wersja v17.1 to będzie chyba to czego szukasz.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Zamieszczone przez Bezi
to co mi napisałes nic mi nie daje... wiem jaką wersje posiadam... interesuje mnie jaką najnowszą moge sobie zainstalowac i czy na małym monitorze tez wyswietli sie logo jak na dużym
Dzięki ja również miałem problem ze softem nie działał jak należy a jak zacząłem kombinować to wyczyściłem i wgrałem nowy według waszych instrukcji i lata jak nowy dzięki
klims