Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 65

Wątek: Wezwanie na POLICJE

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Cytat Zamieszczone przez Flashpointman
    tja... i co powiesz?? zobaczysz fotki swojego auta na przeglądzie z czernymi foliami na przednich szybkach i zapytają jak pan dostał przegląd na to auto... ciekawe co powiesz ... :x
    Kolego..
    Szyby miałem zawsze opuszczone i przednie i tylne :) a na dzień dobry mówiłem jaka jest sprawa.
    Biały

Zaawansowany Użytkownik Awatar DoDominik
    BMW
    e32 m30b30 88'
    Blog
    9
    A jeśli nawet to ciekawe jak na fotkach zmierzyli że jest mniej niż 70% przepuszczalności światła ?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Cytat Zamieszczone przez DoDominik
    A jeśli nawet to ciekawe jak na fotkach zmierzyli że jest mniej niż 70% przepuszczalności światła ?
    Kolego, ale nikt nie pisze, że mają jakieś taśmy z kamery :)
    Moim zdaniem poprostu sprawdzają klientów stacji podejrzanej..
    Po to pewnie mam prztyjechać i ocenia moj stan samochodu :)
    Biały

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez ArekLand
    Kolega Zdzira 850I - Krzychu za "dobrą" radę dostał "pasek", więc "Respekt +5" mu się należy. :)
    Kolego ArekLand- skoro nie wiesz o co chodzi to po co wypisujesz takie bzdury??
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar DoDominik
    BMW
    e32 m30b30 88'
    Blog
    9
    Dokładnie tak

A w razie wpierać że nie wiedziałeś że to nie legalne jest :D a ten gościu nic nie mówił :P

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Dokładnie tak

A w razie wpierać że nie wiedziałeś że to nie legalne jest :D a ten gościu nic nie mówił :P
    No tak też zrobie:)
    płąciłem normalnie i tyle a samochod sprawdzał, wszystko okej :) oprocz własnie szybek..:)
    Biały

tja... i co powiesz?? zobaczysz fotki swojego auta na przeglądzie z czernymi foliami na przednich szybkach i zapytają jak pan dostał przegląd na to auto... ciekawe co powiesz ... :x
    To raczej nie jest jego zmartwienie jak dostał przegląd. Wstawiasz auto na stacje, oddajesz kluczyki, a po wszystkim płacisz i dostajesz furę. A że chłop podbił przegląd w aucie z ciemnymi szybami, to już on się będzie tłumaczył a nie właściciel.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Cytat Zamieszczone przez Jey
    To raczej nie jest jego zmartwienie jak dostał przegląd. Wstawiasz auto na stacje, oddajesz kluczyki, a po wszystkim płacisz i dostajesz furę. A że chłop podbił przegląd w aucie z ciemnymi szybami, to już on się będzie tłumaczył a nie właściciel.
    Dobrrze piszesz:)
    Biały

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Ja bym pojechał ale na pewno nie BMW ;D

Cytat Zamieszczone przez Aldik
    Haaa moze sie wyparł, zmienił zdanie czy cuś !
    Nie ma takiej opcji. Przyjęcie mandatu=przyznanie się do winy (nie do cofnięcia)

Cytat Zamieszczone przez bialydaro
    Dokładnie tak

No tak też zrobie:)
    płąciłem normalnie i tyle a samochod sprawdzał, wszystko okej :) oprocz własnie szybek..:)
    No i masz odpowiedź oby tylko nie mieli monitoringu na stacji i będzie dobrze! Zeznasz, że miałeś jasne szyby na przeglądzie i auto przeszło normalny przegląd.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

A ja czytam te niektóre posty i ręce mi opdają, kiedy ktoś pisze;"Podbił i niech się martwi"ale zobaczcie ilu z nas na tym forum ma złaożone pseudo xenon i jak by trafił na gnoja i słuzbiste to on powinien powiedzieć masz problem,powrót do normalnych świateł i koniec, ale to często my stajemy się tymi co doprowadzili tych gości do tego stanu......dlatego z tymi komentarzami dajcie sobie spokój,bo chyba dobrze że są jeszcze ludzie a nie słyżbiści i nie musimy po kilka razy jeżdzić na stację na przegląd, czego najlepszym przykładem jest kolega i jego sławetne ciemne szybki :o

Uprawnienia umieszczania postów