Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: [ pozostale] Kwestie techniczne silników

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez tomcad
    "Bieda wersjami" nazywam wersje R6 z manualem i jest to moje osobiste powiedzenie.

Akurat w serii 7 wiekszych roznic cenowych aut z automatem lub bez nie bylo... a za 740i manu trzeba bylo nawet doplacic :P
    Takze mylne jest laczenie "bieda wersji" z autami ze skrzynia manualna- to bylo tylko "widzimisie" goscia ktory nascie lat temu przynosl 100tys lub wiecej marek do salonu BMW.
    Statystycznie biorac czynnikiem bardziej adekwatnym do rodzaju wybieranej skrzyni bedzie srednia wieku kupujacych w tamtych czasach takie BMW (20letnie mlokosy to nie byly stad i przewaga automatow :) )
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    w E-32 nawet nie było manuala :)

Co do mojej ostrej reakcji na posty Dzudy nie lubię po prostu unoszenia się tym co mam bo póki kolega Dzuda jeździł E-32 ton jego postów był inny a jak kupił E-60 to wszystko już dla nie go badziew smutne to ;(

potwierdza się teoria że; punkt widzenia jest zależny od punktu siedzenia :hah: :hah:
    i tego Ty Zdzira850I chocbyś nałapał 100pasków i napuchł jak balon ze złości, tego NIE ZMIENISZ ;)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    komando nie denerwuj mnie bo pęknę ;D :P

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I
    Co do mojej ostrej reakcji na posty Dzudy nie lubię po prostu unoszenia się tym co mam bo póki kolega Dzuda jeździł E-32 ton jego postów był inny a jak kupił E-60 to wszystko już dla nie go badziew smutne to ;(
    Chyba mnie nie rozumiesz i źle coś odczytałeś lub coś źle napisałem.Jak bym chciał to bym sprzedał e32 ale nie mam takiej potrzeby bo jak widzę ją umytą to dalej mam banana na japie jak kupowałem ją 4 lata temu .Przez okres wakacji zrobiłem nią więcej KM niż dieslem.Np w wakacyjne wypady zawsze mi towarzyszyła.Nie powiedziałem że e32 jest złe...

Po prostu miałem na myśli ze to już stare auto i tak na prawdę silnik (pojemnośc) nie w w nim znaczenia a stan faktyczny auta.

E32 to dla mnie ponadczasowy wóz i nie wiem skąd te Twoje wywody i dalej mi się bardzo podoba.Nawet jak kiedyś zmienię E60 na nowsze bmw to E32 i tak u mnie zostanie ;)

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    ...niemógłbym chyba miec 7er w manualu :] siepa trochę ;D a że jest wolniejsze to co to za różnica

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    A no to akurat sprawa indywidualna ;) Czasem jak jadę sobie powoli też nie raz myślę o automacie ale lubię jednak mieszać tymi biegami :)

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    A no to akurat sprawa indywidualna
    dokładnie...Ale jak miałem manual w e28 to to była sama frajda w najczystszej postaci

Zaawansowany Użytkownik Awatar robert1903
    BMW
    e38 740iA Alpina
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    lubię jednak mieszać
    Dzuda to dziwnie zabrzmiało.
    Ja też sobie nie wyobrażam 7er w manualu, myślę że to nie jest auto sportowe i nie potrzebne są ułamki sekund na zyskaniu przyśpieszenia przez takową skrzynie. A automat jest jak najbardziej wygodny w mieście jak i na trasie :)
    Pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik Awatar MCGUMA
    BMW
    e32 735i, e46 318, ex(e30 325i touring, e30 325i coupe, e30 318 sedan, )
    Cytat Zamieszczone przez robert1903
    A automat jest jak najbardziej wygodny w mieście jak i na trasie
    i najbardziej awaryjny ;) może i wygoda ale ja też jestem za manualem :p
    Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(

Uprawnienia umieszczania postów