-
Zaawansowany Użytkownik
TELEFON PROBLEM Z TELEFONEM
WITAM ZAKUPUJAC SWOJE BMW E38 SWIECIL PRZYCISK OD TELEFONU NA DESCE czerwono lub zielono I NA KOMPUTERZE MIALEM OPCJE TELEFONU PO PEWNYM CZASIE PRZYCISK PRZESTAL SWIECIC (NIEMOGE TAM ODEBRAC TELEFONU TYLKO NA SLUCHAWCE) I NIEMOGE WEJSC DO OPCJI TELEFONU NA KOMPIE BARDZO PROSZE O POMOC
-
Banned
Kolego nie piszemy duzymi literami!!!! a jak waznośc karty którą włozyłes do czytnika??
-
Zaawansowany Użytkownik
telefon dziala normalnie karta ok ale nie pali mi sie lampka na desce (nic ani na czerwono ani na zielono) i w menu niema opcji telefon tylko sluchawka dziala
-
Banned
Sprawdz połączenia w bagażniku centralki tel.z instalką od navi skoro nie masz tel.na wyswietlaczu monitora ;)
-
Zaawansowany Użytkownik
dzieki wielkie jutro sprawdze. a moze byc bo kiedys mi sie zaciela plyta w zmieniarce i mialem lekkie problemy :D z wlozeniem jej spowrotem i troszeczke poszarpalem tam tym wszystkim :D jutro dam odp. czy dziala
---------------------------------------------------------------------------
kurde no posprawdzalem wszystko z tylu i nic dalej niemam opcji telefon na ekranie ani nie swieca te diody na desce ale dziwne bo przy przekrecaniu staacyjki jest w glosnikach pipniecie od telefonu pomocy :(
MOD: Edytuj posty.
-
Vip
Vip
Ja obstawiałbym na awarie w przesuwanym podłokietniku :!!: - tam miałem złamane kabelki i taka choinka mi się robiła, :diabel: że nawet "ginęły" mi kierunkowskazy.
Długo nie mogłem znaleźć przyczyny, aż tu zginęło mi podświetlenie słuchawki i jak to "ustrojstwo" rozkręciłem i naprawiłem urwane i pozwierane kabelki to kłopot znikł a męczyłem się z tym jakieś 3 miechy. Jazda bez kierunkowskazów nie należała do przyjemnych - ciągły Stres. :diabel2:
-
Zaawansowany Użytkownik
tak tylko ze mi wszystko normalnie dziala telefon tez tylko ze znikla mi ta cholerna opcja telefon na ekranie i te diody nie migaja
moze komp zalapal jakis blad???
Uprawnienia umieszczania postów