Oj Wieslawie - jestem jutro w Lubaniu - przy okazji psa do fryzjera zawioze i sie spotkamy.
Gdzie kupione ?
Sebek
Oj Wieslawie - jestem jutro w Lubaniu - przy okazji psa do fryzjera zawioze i sie spotkamy.
Gdzie kupione ?
Sebek
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
w Intermarche - nigdzie więcej nie ma.
Wiesław, wypróbowałem cały arsenał z Kauflanda :D Gniewosz, Grand Imperial Porter, Belfast i jeszcze Heban. Wszystkie mi w sumie smakowały, choć rzeczywiście Grand Imperial Porter był przepyszny, ale sądzę że nie będzie już tak smaczny jeśli otworzymy jego trzecią butelkę ;) Heban smakowo podobny do Belfasta ;)
hee hee Tuczi mam nadzieję że nie wszystko naraz... musiałbym Ci mówić : Mistrzu!
a na tego Hebana jakoś nie mogę siebie namówić... chyba butelka mi się nie podoba albo coś... tak czasem się czymś człowiek zasugeruje i z góry wie że nie warto nawet próbować a to może być błąd.
a co do Granda to pierwsza liga!- bez dwóch zdań... ale już od 3 tygodni zniknął z mojego Kauflanda... chyba muszę pogadać z kierownikiem!
Pewność na każdym kilometrze ...
może znacie markę pod tytułem BROWARY LUBELSKIE a mianowicie piwko !!!PERŁA!!!, jak nie to polecam. można nawet znaleźć w warszawie, aczkolwiek np w carrefourze dostępna jest perła export(i tak rewelacyjna) w zielonej butelce... która nijak ma się do zaje... perły nie export w butelce brazowej! A tą cięzko spotkać ale o dziwo w AUCHANIE są!!!!
POLECAM
na pewno nie omieszkam zabrac na ZLOT! jak nie zapomnę...
ach widzę że ktoś już wrzucił nawet fotkę PERŁY. ale export!!! nie ważne. polecam w brąz butelkach!!!
Ostatnio edytowane przez hugoslawek ; 03-02-2011 o 23:10
A ja polecam piwo Lubuskie bardzo dobre i za przystepna cene, mieszkajac w akademiku w warszawie na mecie bylo po 2.5 :)
Bardzo dobre jest tez Tradycyjne : http://www.piwarium.pl/piwo.php?id=305
A co do Belfasta to czyste zdzierstwo nie tak dawno kosztowal 2.5 a teraz 4 zl. Strasznie droga ta nowa etykieta :)
Ostatnio edytowane przez tom_0808 ; 03-02-2011 o 23:42