ja pilem niedawno takie
![]()
i bylo dobre 7/10
albo prosze ja was niedaleko mnie jest sklep Piotr i Paweł (lubie go bo ma szeroka game alkoholi) i nabylem piwo Noteckie
![]()
niedoopisania piwo zdecydowane 10/10
ja pilem niedawno takie
![]()
i bylo dobre 7/10
albo prosze ja was niedaleko mnie jest sklep Piotr i Paweł (lubie go bo ma szeroka game alkoholi) i nabylem piwo Noteckie
![]()
niedoopisania piwo zdecydowane 10/10
zaciekawiłeś mnie... Noteckie... ale nie jest za gorzkie? jak większość ciemnych?Zamieszczone przez szczuplyfm
A u mnie w okolicy:
Brackie 10/10![]()
![]()
Brackie Mastne 9/10
![]()
Horse Power - unikatowe piwo ale smak niezbyt dobry, 6/10
http://horsepower.com.pl/
Wiesław właśnie nie jest gorzkie
nie ma inaczej ;D ;D ;D ;DZamieszczone przez jarek88
Czyli co..... 10/10!!
A od siebie jeszcze : cieszę się że mój region ma godnego reprezentanta :viva:
Piwo z poza kompanii piwowarskich oczywiście Ciechan Miodowy, aczkolwiek trzeba przelewać je do kufla tak żeby miód nie zostawał na dnie tzn. wlać 95% piwa do kufla a pozostałymi pięcioma procentami troszkę zabełtać i dopiero przelać w ten sposób piwo przestaje być klarowne ale osiąga maksymalny stan nasycenia miodem dla mnie troszkę słabe piwo ale w smaku super.Jeśli chodzi o piwo bardziej popularne to oczywiście Okocim Mocne . Aha no i ceny Ciechan w Kielcach w porywach do 5 zetów w Krakowie nie spotkałem ale też i nie szukałem , Okocim ok. 3,50
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e
Mi żadne Czeskie piwo nie smakuje nie wiem za co je chwalą :)Zamieszczone przez kapitan
Skoro można takie rzeczy kupić w Piotrze i Pawle to i ja się przespaceruję zobaczyć co u mnie można kupić
No tak ale to jest "taśmówa" w WLKP jest tego multum. Za to, to drugie piwo mnie bardzo zainteresowało chętnie bym spróbowałZamieszczone przez Thomsen1
![]()
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!