Hej,
Jak myślicie, czy dla 10-cio letniej 750 to są dobre czasy?
0-100 7sek
0-200 26,5 sek
Sprawdzał ktoś swoją? Chciałbym mieć porównanie aby wiedzieć czy trzeba coś robić przy silniku.
Pozdrawiam.
Hej,
Jak myślicie, czy dla 10-cio letniej 750 to są dobre czasy?
0-100 7sek
0-200 26,5 sek
Sprawdzał ktoś swoją? Chciałbym mieć porównanie aby wiedzieć czy trzeba coś robić przy silniku.
Pozdrawiam.
monster_pl
0-100 to w miarę ok ale do 200 to szału nie ma powinno być lepiej sporo lepiej :)
Dla przykładu oje E-32 740
0-100 7
0-200 26,5-27
Mierzycie takie rzeczy jak tak to wpadnę do Was na takie zabawy :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Hehe Coboss nawet w okolicy Bojanowa urządzamy czasem starcia z kreski jakby co mam dawać znać???
Chcesz sprawdzić smroda ??? ;D :P
Coboss masz pod nosem pas startowy więc masz gdzie testować :DZamieszczone przez coboss
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
No tak ale ciężko trafić aby było pusto a przy normalnym ruchu nie ma co wariować :/Zamieszczone przez EVAN
Nom ale jeszcze muszę zrobić coś z podciśnieniem bo nadal nie jest dobrze i jest spora turbo "japa" przy starcie, prawdopodobnie nieszczelność i uszkodzenie zaworku od sterowania poduchami silnika ale nie ma kiedy przy tym grzebać :/Zamieszczone przez Zdzira 850I
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Turbo smród w ciężkim cielsku E-38 ma turbo japę nawet moje poprzednie E-38 3,5V8 ja miało małą ale miało a 3,0d jest sporo słabsze w serii.
Ten Cobossa pas startowy jest do bani koleiny ostatnio takie, że powyżej 200 trzeba ostro kierdy pilnować, co by nie odfrunąć do lasu za poboczem :)
Choć do kagańca na tym pasie raz doszedłem :)
Coboss to kiedy stajesz na kresce ??? :P I nie migaj mi się tu jakimś podciśnieniem :D
Jak będę znowu organizował jakieś małe starcie ze znajomymi to dam Ci znać mamy obczajona prostą obok Bojanowa, gdzie spokojnie lecimy po 200 i jest równa mało dziur i do tego ruch właściwie żaden :)
A na pewno po chipie tam polecę :)
Od 0-100 nie całe 6 sek.
Hmmm czym TDS-em??? :P
Jak 750iL to coś dziwny pomiar koledze wyszedł mało realne, żeby 750 robiło czas M5 :)
No to jest dobrze czy nie? Zdzira, dlaczego mało realne? Zbyt kiepsko?
Nagrałem sobie filmik, a później skonfrontowałem to ze stoperem na kompie i wyszedł wynik jak napisałem.
Nie wiem co myśleć bo kolega pisze że Tadeuszem robi setke w 6sek., a e32 740 ma czasy podobne do mojej e38 750. Macie jakieś zmiany w mechanice czy to na serii?
monster_pl