Ostatnio właśnie miałem regenerowane 4 wtryski . Podłącze kompa i sprawdzę bo może być że coś jest nie tak .
Ostatnio właśnie miałem regenerowane 4 wtryski . Podłącze kompa i sprawdzę bo może być że coś jest nie tak .
Może, może jak najbardziej, mimo że były robione.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Dlatego pytalem o drgania na jajowym- jesli bedzie dalej drgac to problem nie dotyczy walu ;)Zamieszczone przez max
p.s: skoro poducha byla naderwana to jak najbardziej trzeba bylo wymienic ;) wiec na darmo robota to nie byla :]
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Wygląda na to że usterka usunięta .
Wymieniłem poduszkę pod silnikiem , była poprawa ale drgania jeszcze były.
Dzisiaj się okazało że 2 wtryski lały ,a jeden jeszcze miał jakąś miedzianą podkładkę trafioną. Mechanik mi je zregenerował i wygląda na to że jest ok :)
Spalanie na kompie spadło o litr !
Gdyby problem często wracał i przede wszystkim na tych samych wtryskiwaczach to będzie trzeba je wymienić, rzadko bo rzadko ale zdarza się, że powstają mikro pęknięcia w korpusach wtrysków a jest to element, którego nie można kupić. Wtedy takie wtryski mogą być non stop regenerowane a i tak ciągle będą z nimi problemy. Takie szczegółowe badania wtrysków robią tylko najlepsze, profesjonalne firmy w Polsce czyli te które regenerują pewnie 5% wszystkich wtrysków (ze względu na cenę).
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Dobrze wiedzieć :) Na tą chwile chyba jest git :)
Jeszcze kilka pierdołków muszę zrobić i może będę miał wszystko ok :)
Pozdro.
Też sobie tak zawsze powtarzam ;D ;D ;DZamieszczone przez max
Nie no już jestem bliski samozadowolenia :)
Mam mały wyciek z wymiennika ciepła ale już mam uszczelki :)
Jedną rolkę do wymiany bo coś mi popukuje :)
Pixele w zegarach
lustra w lampach do regeneracji
podłączyć tylną kanapę bo mam na pełnej opcji, tylko podłączyć :)
Jest trochę ale to się da ;)
Chociaż jak bym chciał wymieniać naprawdę wszystko co bym jeszcze chciał zrobić to by się coś znalazło :) ale to już są nie tak cisnące sprawy :)