masakra na wikipedii piszą też że ten silnik był montowany w Polskich lokomotywach he można nawet odsłuchać dzwięk wydawany przez v16 wyobrażam sobie jak to warczało tak na żywo szock;)!!
masakra na wikipedii piszą też że ten silnik był montowany w Polskich lokomotywach he można nawet odsłuchać dzwięk wydawany przez v16 wyobrażam sobie jak to warczało tak na żywo szock;)!!
Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p
czy ja wiem czy tak by to warczało ??? V12 nie warczy V8 w serii tez nie najładniejszy dźwięk w seri de facvto wqg mnie ma M30B35
Dużo czytałem swojego czasu na temat silników V16 , niestety nie znalazłem wideo jak to działa w E32 , jedynie wyobraziłem sobie oglądając Cizeta V16 :)
Miałem M30B30 i przy ruszaniu - dźwięk bajka , ale obecna M70B50 niszczy dźwiękiem jak się wkręca obroty :D:D
powiem tak do mojego V8 z moim wydechem to nic z Waszego nie doskoczy póki solidnie nie poprzerabiacie wydechów ale piszemy o serii a tam M30B35 miażdży cyckia 6 duzych wiaderek :)
Nawet nie śmiałbym doskoczyć ze swoim...a ja myślałem, że wydech w limuzynie jest najlepszy jak jest bezgłośny...
pozdrawiam Bartek
Wiem że kratka... nie załapałeś. Zdzira chyba ja bym się mógł z toba równać na wydechy Ful przelot i raz zabrany dowód oczywiscie podbiłem badanie bez jakiej kolwiek ingerencji w wydech :P