np: ja :)Zamieszczone przez szajba777
od 17 roku życia z BMW i wiem,że marki nie zmienię.Jako drugie autko miałem T.Celice i audi s2 i inne ale zawsze radość sprawia mi bmw amen .
np: ja :)Zamieszczone przez szajba777
od 17 roku życia z BMW i wiem,że marki nie zmienię.Jako drugie autko miałem T.Celice i audi s2 i inne ale zawsze radość sprawia mi bmw amen .
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
Niestety w Polsce autko tyle lat utrzymać to impossible, no chyba ,że w garażu. Polskie warunki nie sprzyjają kolekcjonerom, ja będę przeszczęśliwy jak uda mi się za parę latek na moją żółte blaszki założyć.
Tutaj trochę małej poprawki znam pana który ma DIXI i jeździ :dZamieszczone przez Przemik
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Zamieszczone przez dorka
byś zrobiła jakieś foto :P
Mi zostało jeszcze 30 lat (i kilka miesięcy) w E32 :D
Ale w rodzinie mam e23, które jest u jednego właściciela od 1991 roku - więc już niedługo będzie 20 lat ;) Obecnie stoi sobie w garażu i czeka na renowację :)
Pośle na PW bo nie potrafie zrobic pojedynczych ;)Zamieszczone przez e32maaaciek
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
te auta są tego jednego właściciela????? 8/ Jak tak to daj tego linka z priva tutaj :|Zamieszczone przez dorka