Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Jaka jest przyzwoita cena ?

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO
    Cytat Zamieszczone przez YBSA
    Oki doki, kupuj e38 za 14tyś Polska to wolny kraj i wolno Ci. Tylko tak za pół roku odezwij się i powiedz ile już wtopiłeś kasy w to auto. Będę czekał z niecierpliwością!
    Dokładnie!!!
    Wogóle nie rozumiem Cię kolego XDiSC520 ;(
    Bo najpierw pytasz o ceny itd, a jak ci chłopaki mówią co i jak,
    to oświadczasz że to dużo.
    To skoro masz tak jak mówią 14 tyś. to nie myśl o 7 er bo z taką kasą, to okazje owszem kupisz, ale 2x tyle wsadzisz by wogóle jako tako to jeżdziło- nie mówie o stanie dobrym ;D
    Podpisuje się pod tym.

Kolego XDiSC520 dla mnie dać 25 tys za BMW serii 7 to i tak śmieszna kwota. Bawi mnie to na ile wyceniają moje auto! Według mnie po 10 latach powinno być warte ok 10% ceny zakupu od tej wartości powinno się podbijać cenę za nienaganny stan techniczny.
    A więc skoro moje nowe kosztowało ok 400 tys zł to skąd cena 20 tys w ubezpieczalni?!

Zaufaj kolegom. W te auta można wkładać sumy niejednokrotnie przewyższające jego wartość jeżeli chce się utrzymywać je na najwyższym poziomie technicznym i wizualnym.

Cytat Zamieszczone przez KaZi
    powodzenia, nikt wam nie da 25tys ani nawet 22 za 94rok, możecie sobie wmawiać "ile to trzeba dać za dobry stan i , że nikt nie odda dobrego auta za grosze" ale jak ktoś auto chce sprzedać to sprzeda w idealnym stanie 94r za 15tys bo więcej POPROSTU nie dostanie.
    Dla tego na Allegro jest prawie sam złom! Bo nikt nie sprzeda dobrego samochodu i nikomu nie chce się tłumaczyć 50 jeleniom dzwoniącym, że to auto jest warte swoich pieniędzy. Po prostu znaleźć dzisiaj igłę to zaj... fart. Nikt takich ładnych sztuk nie oddaje i takie raczej są w posiadaniu wielu miłośników marki a nie handlarzy.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    735i
    Wiecie co, bawia mnie wypowiedzi ile to trzeba dać za E38 94-95, że 25 tysi to jest minimum. Ile już wiszą ogłaszenia gdzie wypieszczona 740i w longu z 97 odkolegi z forum czeka na amatora. Ciekaw jestem ile to dali za swoje co niektórzy. To ile co kosztuje kształtuje rynek a chciejstwo kupujących i sprzedających są na przeciwstawnuch biegunach. Fakt jest faktem, że 25 tysi za 94-95 to na pewnonie jest okazja chyba, że jest w bardzo dobrym stanie i kupujący jeszcze musi to docenić.
    A ze zła rodzi się dobro.

Zaawansowany Użytkownik Awatar YBSA
    BMW
    730d 2001r.
    Kolego, no właśnie dali tyle ile Ty chcesz dać i teraz jest 10.000 postów że zepsuło mi się to czy sramto i lament i błaganie o pomoc. Zobacz jak ceny się kształtują u naszych ziomków zza Odry. Uważasz że gdybyśmy mieli dobre auta w takiej cenie jak na Allegro stoją to Niemcy by nie czyścili naszych komisów?

- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
    - bo to jedzie BMW e38 synku...
    -------------------------------------------------
    ///M-Sport Individual

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    I cena nie zawsze odzwierciedla stan faktyczny, moja niunia nie była tania a i tak z czasem zaczęła się sypać... fakt faktem mam w niej tyle klamotów, że mnie to nie dziwi plus przebieg pechowy gdzie np. zaczęło się kończyć oryginalne zawieszenie ale nie łudźmy się nie da rady kupić diesla, który ma jeszcze daleko do 200tys km :/

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik Awatar YBSA
    BMW
    730d 2001r.
    Ile masz przejechane? Akurat sypiące się zawieszenie na naszych "meksykańskich" drogach to norma...

- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
    - bo to jedzie BMW e38 synku...
    -------------------------------------------------
    ///M-Sport Individual

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    kolega kupil 728iA silbera z łamanymi fotelami i Shnitzerami 18" za 15tyś i niema za bardzo do czego się przczepic w tym aucie :]

Początkujący Użytkownik
    BMW
    735i
    Kolego, no właśnie dali tyle ile Ty chcesz dać i teraz jest 10.000 postów że zepsuło mi się to czy sramto i lament i błaganie o pomoc. Zobacz jak ceny się kształtują u naszych ziomków zza Odry. Uważasz że gdybyśmy mieli dobre auta w takiej cenie jak na Allegro stoją to Niemcy by nie czyścili naszych komisów?
    Chodzi mi o to, ze kwota która podales a kilku kolegów potwierdziło jest wg mnie przesadzona. Za te pienidze kupuje sie przyzywoite E38 z lat 97-99. Oczywiscie, że trzeba wziąć pod uwagę pakiet startowy ale jego uwzględniamy przy kupnie każdego używanego samochodu.
    A ze zła rodzi się dobro.

Zaawansowany Użytkownik Awatar kataniarz
    BMW
    e38 735iA
    Witam kolego mam 735 1997r z marca!Sprzedam za dobra kase a auto naprawde w dobrym stanie w razie co to pisz!pzdr

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Ile masz przejechane? Akurat sypiące się zawieszenie na naszych "meksykańskich" drogach to norma...
    :) Jak kupowałem miała niecałe 224 teraz ma prawie 290 tys :) niby przebieg majstrowany ale diabli go wiedzą. Wydaje mi się że nie bo wszystko się kończyło tak jak powinno z doświadczeń innych, fakt, że mam problemy z zegarami, może były przekładane stąd różne wersje wyszły w ASO, przebieg nie zgadzał się pomiędzy kluczykami o ok 80tys km

Gdy go kupiłem jedyne co miał wymienione to 2 wahacze (syf) końcówkę drążka (ASO) i amory miał założone (Monroe) nie długo przed zakupem. Niedawno popękały sprężyny nie wiem ile one wytrzymują...

Uprawnienia umieszczania postów