Poduszki nie wystrzeli³y przy takim dzwonku? :/
Poduszki nie wystrzeli³y przy takim dzwonku? :/
£ukasz
Oczko w g³owie
Widocznie by³ to s³aby gong lub by³y od³±czone
"osprzêt silnika jest sprawny, motor nietkniêty = ch³odnica cieczy uszkodzona, ale auto sie nie zgrza³o - chwilê po uderzeniu zosta³o zgaszone."
"Samochód by³ sprawny, a po zakupie kolega wymienia³ wszystkie p³yny i filtry, poza skrzyni± biegów. Wymieni³ róznie¿ regulator ci¶nienia paliwa i elektrozaworek przy skrzyni. Diagnostyka pokaza³a niesprawno¶æ 1 sondy lambda, ale tego ju¿ nie zrobi³"
Weeb co rozumiesz przez "takiego dzwona"
To co napisane w og³oszeniu:Zamieszczone przez robert1903
"pod³u¿nice uszkodzone przed kielichami"
Uszkodzone pod³u¿nice to ju¿ nie st³uczka w korku miejskim.
£ukasz
Oczko w g³owie
Przesunê³o mu ca³y przód w lew± stronê i pod³u¿nicê sie skrzywi³y. Nie musi byæ du¿ej prêdko¶ci ¿eby przy taki strzale przód siê "wykrzywi³"
Pewnie dosta³ w prawy naro¿nik boczny strza³ i mu przód przesunê³o
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Powiem tak, mo¿e jak bym siê postara³ za jakies 5-6 ty¶ bym to auto wyrwa³. Je¿eli po oglêdzinach by³oby okey. Braæ ?
Wiadomo ¿e bardziej mi siê podoba 7demka Wiktora czy Dawida które s± (chyba jeszcze) na handel. Ale do dnia dzisiejszego nie dosta³em odszkodowania po dzwonie motocyklem. Wiec moje oszczêdno¶ci nie s± tak du¿e, a auto by siê przyda³o.
My¶lê,¿e je¶li by zaproponowa³ oko³o 8...10 ty¶ z³ to mo¿na braæ,rocznik do¶æ stary.Du¿y procent rodzynków za 30 ty¶ z³ by³o w podobny sposób uszkodzonych lub jeszcze gorzej.
"My¶lenie to najciê¿sza praca z mo¿liwych i pewnie dlatego tak niewielu j± podejmuje." - Henry Ford
Czy¿ by faktycznie pod³u¿nice by³y a¿ tak s³abe, ze wystarczy niedu¿e uderzenie by je zgi±æ?? Moim zdaniem sprzedaj±cy dobrze wie o co kaman st±d tak niska cena wyj¶ciowa.
Znaczy on chce ko³o 8ty¶. Ale my¶lê ¿e bym siê z nim dogada³ :) S³uchaj ja poprzednim autem mia³em st³uczkê "korkow±" przy 30 i mi pod³o¿nica siê podgiê³a :) A nie by³ to maluch.
Evan, st³uczka korkowa czy parkingowa nawet w prawy bok nie wykrzywi pod³u¿nicy.Zamieszczone przez EVAN
Pogl±dowo przy 50 przyr¿n±³em du¿ym fiatem - pod³u¿nice by³y nietkniête.
Naci±gany na ramie samochó to ju¿ nie to samo, jak Ci ¼le to zrobi± to ju¿ nigdy nie ustawisz zbie¿no¶ci tak jak trzeba.
£ukasz
Oczko w g³owie