Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 10

W±tek: E32 730iL za 2 ty¶ki ;X

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar kabat
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    l
    Sk±d
    l

E32 730iL za 2 ty¶ki ;X

Panowie, proszê o jakie¶ s³owa rozs±dku ;x ;p znalaz³em, zupelnie przez przypadek, w mojej okolicy pod blokiem BMW 735i z 92r. w Longu. Auto stoi tam juz 7 miesiecy. kapcie, poobijany tyl, na nadkolach rdza i i widac tam nieumiejetnie polozona szpachle.Kolor auta jest srebrny.Ma ladne felgi:X :P Tarcze hamulcowe ostro zardzewiale, auto zasyfione troche bo stalo pod drzewem.Szeroki grill.Zakochalem sie w tym aucie, ale rozs±dek podpowiada mi ¿e to kiepski interes.W³a¶ciciel chce za to auto 2 tys z³. Oczywi¶cie, chcia³em przeznaczyæ na zakup samochodu wiêksz± ilo¶æ funduszy, ¿eby nie kupiæ z³omu.Ale ogl±daj±c forumowe e32, pomy¶la³em ¿e trudno jest trafiæ egzemplarz w wersji long. Z tego co mówi³ w³asciciel, za³o¿ony jest gaz, nie jezdzi na benzynie, ma klimatronic, podwojne szyby, jest to wersja manual i jasna skora.Pod silnikiem jest plama oleju, nie wiem czy auto odpala.
    Koszta zakupu sa niskie, ale od razu wiem, ¿e czeka³o by mnie du¿o roboty, lakier, wnêtrze, zawieszenie pordzewia³e, hamulce, no i ta plama oleju. W³a¶ciciel mówi³, ¿e auto je¼dzi³o dobrze do momentu a¿ je tam zostawi³ i od tego czasu nie odpala³. Czy uwa¿acie ¿e op³aca siê pakowac w cos takiego? (Jestem zainteresowany, bo to wersja Long i polecany mi silnik 3,5 ;P)
    Przypuszczam ze do ceny 2 tys, bedê musia³ do³o¿yæ jeszcze jakie¶ 8, ¿eby auto jako¶ wygl±da³o.

Vip Vip Awatar Marecki7er
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Sk±d
    Wroc³aw
    Jak chcesz do³o¿yæ 8 ty¶, masz du¿o serca i cierpliwo¶ci to targuj siê na 1500 i bierz :) Oczywi¶cie sprawd¼ czy nie jest jako¶ przegnite, bo wtedy gra nie bêdzie warta ¶wieczki..

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    740iA e-32
    Sk±d
    Rawicz Wlkp
    Blog
    1
    Rozumiem, ¿e to V8???

Jak wychodzi jawnie rdza to bym odpu¶ci³ bo zrobisz wszystko jak nale¿y ( a wierz mi, ¿e 8 tysiêcy w zapuszczone E-321 nie starczy ¿eby wyrobiæ na idea³ tylko trzeba ze 2 razy tyle bo sam zawias i hamulce zrobisz to pó³ tej kwoty pêknie ) a na koñcu przegrasz z rud±

Lepiej kup co¶ za 7-8 i doinwestuj.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    745iLi320i
    Sk±d
    Murowana Go¶lina
    To nie jest V8, to stary dobry m30.

Jeszcze jedna uwaga, je¶li tam jest gaz to sprawdz wszystkie papiery. Mozliwe, ¿e dojd± do kosztów niezbêdne badania i tp w stacji diagnostycznej i bedziesz musia³ doprowadziæwiele podzespo³ów do u¿ywalno¶ci. Cenowo to mo¿e byæ masakryczne. Idea piêkna. Long mo¿e byc wart, tylko czy dasz radê??

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar rodzinabmw
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    by³o 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusi³o by je sprzedaæ???
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    Mo¿esz kupiæ jak miejsce to zamkn±æ w gara¿u i przez zimê robiæ, rozebraæ ca³e auto i powoli robiæ. Na wiosnê bêdzie piêkny long. Ja przynajmniej bym tak zrobi³ ale to Twoja decyzja.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar DoDominik
    Do³±czy³
    Jul 2010
    BMW
    e32 m30b30 88'
    Sk±d
    Kluczbork
    Blog
    9
    Ja kupi³em swoj± e32 za 1 ty¶ z³ tylko ¿e moja pali³a ( ale nie je¼dzi³a ) aktualnie razem z rejestracj±, oc now± skrzyni± nowym sprzêg³em i paroma innymi pierdo³ami wysz³a mnie co¶ ponad 3 ty¶.

Proponuje Ci ¿eby¶ j± odpali³ i w miarê mo¿liwo¶ci chocia¿ przetoczy³ siê trochê je¶li ujedzie o w³asnych si³ach to czemu nie braæ. Tylko teraz bêdzie problem z odpaleniem skoro nie pali na benzynie. A je¶li stargujesz na 1,5z³ w razie czego na czê¶ciach tyle zarobisz ( rezerwuje szeroki ryj :D )

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    E32 750 iA '91 M70B50
    Sk±d
    z fabryki
    a tak z ciekawo¶ci - masz mo¿e jakie¶ fotki tego egzemplarzu? Je¶li jednak odst±pi³by¶ od zakupu to ja wstêpnie jestem zainteresowany (i bynajmniej nie z przeznaczeniem na czê¶ci, ale do renowacji).
    us³ugi i bezpieczeñstwo IT
    BMW E32 750iA '91 (magia V12 ) | Ex: BMW E32 735i '87
    Honda VT 1100 chopper
    Schematy E32 (czytelna lista plików)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    brak
    Sk±d
    Wroc³aw
    no ja równie¿ czekam na foto. Za tak± kwotê mo¿na braæ jak siê okazê pad³o to co¶ nie co¶ sprzedasz i pieni±dze odzyskasz.
    e32 v8 manual

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    e38 728iA
    Sk±d
    Trójmiasto
    Ja bym siê chêtnie w co¶ takiego pobawi³.
    Ale tylko wtedy, je¶li masz odpowiednie zaplecze do zrobienia tego auta - tj. miejsce gara¿owania i ludzi, których w razie czego mog± Ci pomóc. (no chyba ¿e sam jeste¶ mechanikiem i blacharzem w jednym ;) )
    Chêtnie bym poogl±da³ zdjêcia, gdzie by³o by widaæ najbardziej zjedzone fragmenty auta.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Supermen
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    e38 750iL
    Sk±d
    Chojnice
    No fotki mile widziane bo sam jestem ciekaw jak to wygl±da :)
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza siê do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •