Panowie, proszê o jakie¶ s³owa rozs±dku ;x ;p znalaz³em, zupelnie przez przypadek, w mojej okolicy pod blokiem BMW 735i z 92r. w Longu. Auto stoi tam juz 7 miesiecy. kapcie, poobijany tyl, na nadkolach rdza i i widac tam nieumiejetnie polozona szpachle.Kolor auta jest srebrny.Ma ladne felgi:X :P Tarcze hamulcowe ostro zardzewiale, auto zasyfione troche bo stalo pod drzewem.Szeroki grill.Zakochalem sie w tym aucie, ale rozs±dek podpowiada mi ¿e to kiepski interes.W³a¶ciciel chce za to auto 2 tys z³. Oczywi¶cie, chcia³em przeznaczyæ na zakup samochodu wiêksz± ilo¶æ funduszy, ¿eby nie kupiæ z³omu.Ale ogl±daj±c forumowe e32, pomy¶la³em ¿e trudno jest trafiæ egzemplarz w wersji long. Z tego co mówi³ w³asciciel, za³o¿ony jest gaz, nie jezdzi na benzynie, ma klimatronic, podwojne szyby, jest to wersja manual i jasna skora.Pod silnikiem jest plama oleju, nie wiem czy auto odpala.
Koszta zakupu sa niskie, ale od razu wiem, ¿e czeka³o by mnie du¿o roboty, lakier, wnêtrze, zawieszenie pordzewia³e, hamulce, no i ta plama oleju. W³a¶ciciel mówi³, ¿e auto je¼dzi³o dobrze do momentu a¿ je tam zostawi³ i od tego czasu nie odpala³. Czy uwa¿acie ¿e op³aca siê pakowac w cos takiego? (Jestem zainteresowany, bo to wersja Long i polecany mi silnik 3,5 ;P)
Przypuszczam ze do ceny 2 tys, bedê musia³ do³o¿yæ jeszcze jakie¶ 8, ¿eby auto jako¶ wygl±da³o.

Odpowiedz z cytatem

) | Ex: BMW E32 735i '87