Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 30

W±tek: E38 Czy siê op³aca braæ.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar robert1903
    Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    e38 740iA Alpina
    Sk±d
    £ód¼

E38 Czy siê op³aca braæ.

Hey
    Mam pytanko czy auta powypadkowe wychodz± na dobre, czy lepiej kupiæ za jakies 15-20 w ca³o¶ci co¶.
    Dla przyk³adu to :
    http://allegro.pl/show_item.php?item=1219037953
    Jaka cena za to auto bêdzie w miare normalna. Z tego co liczy³em oko³o 5 ty¶ na zrobienie przodu trzeba zrobiæ, posz³a ch³odnica wody, i to co widaæ na zdjêciach.
    Pozdrawiam

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Od razu mo¿esz lift zrobiæ ;)

Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    e38 740iA Alpina
    Sk±d
    £ód¼
    Dlatego te¿ o to pyta³em w poprzednim moim temacie. Kupiæ taniej ³adnie zrobiæ przód na xenonie po lifcie. Wymieniæ w ¶rodeczku ró¿ne bajery, zrobiæ co potrzeba w mechanice i my¶lê ¿e w 15-17 ty¶ bd mia³ naprawdê ³adne E38 A tak jak kupie to nie wiem do koñca co mam. Tylko czy to tak "kolorowo" zawsze wychodzi. ¯eby nie wkopaæ siê w cmentarz.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Siudmy Irl
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    E38 728i
    Sk±d
    IRL
    Auta powypadkowe sa swego rodzaju mina, do konca nie jestes w stanie przeswietlic co moze byc faktycznie uszkodzone. Wszystko wychodzi w przyslowiowym praniu, czasem niepozorny dzwon po rozebraniu moze okazac sie nieoplacalny. Musisz sie dobrze zastanowic i sam podjac decyzje, najlepiej bylo by podjechac z jakims fachura obejrzec dokladnie i wstepnie wycenic koszty liczac sie z tym, ze bedzie ich wiecej. No i trzeba zdawac sobie sprawe z tego, ze to juz nie bedzie tak jak byc powinno.

Wszystko zale¿y jakie uderzenie by³o,hm kiedy¶ kupowano takie auta ale zawsze zle siê to konczy³o, bejka to nie maluch wolno to nie je¿dzi i tutaj musisz mieæ swiadomo¶c ryzyka,bo to juz auto jednak po przej¶ciach,ja bym sobie odpu¶ci³...

Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    e38 740iA Alpina
    Sk±d
    £ód¼
    Cytat Zamieszczone przez Guralbmw
    No i trzeba zdawac sobie sprawe z tego, ze to juz nie bedzie tak jak byc powinno.
    Ale raczej 7demki z tych lat bez dzwona to naprawdê unikaty. Wiec tu wiem co "mam" jak sprawdzê i zrobie. A tak mo¿e kupiæ tak¿e mine.
    A jak my¶licie ile mo¿na za to proponowaæ ?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Siudmy Irl
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    E38 728i
    Sk±d
    IRL
    A jak my¶licie ile mo¿na za to proponowaæ ?
    Wszystko zalezy od tego ile faktycznie Cie wyniesie naprawa a tego Ci chyba nikt nie jest w stanie okreslic dokladnie

Wiesz, mo¿esz kupiæ np. po angolu sam± budê i wszystko prze¿uciæ z niej i bêdzie gitara :D

Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    e38 740iA Alpina
    Sk±d
    £ód¼
    Komando to sarkazm z tym przerzuceniem z Anglika ?

Super Moderator Awatar EVAN
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Sk±d
    Kêtaki
    Je¶li cena bêdzie niska to bym bra³. Lepiej zrobiæ rozbite auto niz kupiæ "bezwypadkowe" nie wiadomo jak z³o¿one.
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •