Witam po pod³±czeniu INPY wywala taki b³±d, przez co jest on spowodowany?
Uploaded with ImageShack.us
I jeszcze jedno pytanie nie wiem czemu ale w ojca 525d m57 z 04/2000 nie chce siê po³±czyæ z DDE zarówno INPA jak i Carsoft, o co chodzi?
Witam po pod³±czeniu INPY wywala taki b³±d, przez co jest on spowodowany?
Uploaded with ImageShack.us
I jeszcze jedno pytanie nie wiem czemu ale w ojca 525d m57 z 04/2000 nie chce siê po³±czyæ z DDE zarówno INPA jak i Carsoft, o co chodzi?
Brak po³±czenia z aribagiem kierowcy
Mo¿liwe, ¿e ta¶ma kierownicy ma przerwê. £atwo to wykluczyæ.
Za³ó¿ rezystor 2.2ohm zamiast poduchy. Je¶li b³±d nie powróci to ta¶ma jest dobra, a co¶ nie tak jest z poduch±. Je¶li b³±d powróci to problemem najprawdopodobniej jest ta¶ma kierownicy
zauwa¿y³em jeszcze jedno, jak w³±czê postojówki i nie ma kluczyka w stacyjce to ¶wieci pod¶wietlenie multifunkcji natomiast jak w³o¿ê kluczyk i przekrêcê powoli w pozycje 1 to najpierw pod¶wietlenie w multifunkcji zaczyna siê ¿arzyæ a jak kluczyk jest ju¿ w pozycji 1 to nie ¶wieci w ogóle.
Najprawdopodobniej masa do multifunkcji nie kontatkuje i przy wy³±czonym zap³onie masê bierze z innych odbiorników przez przewód z plusa po stacyjce.
Bardzo mo¿liwe, ¿e masz ta¶mê uszkodzon± z kierownicy.
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
dok³adnie naderwa³ siê kabelek przy ta¶mie, w trakcie demonta¿u kierownicy, mój b³±d , ta¶ma do wymiany