Ok to ja robię opcje nr 1 (kolekcjonerski oryginał) + szeroka dokładka dla poprawienia wyglądu do tego pomarańczowy kierunek i wąska nerka...
... bez krzyżyków black hella malowania nerek bez obnizania i innych kombinacji
Ok to ja robię opcje nr 1 (kolekcjonerski oryginał) + szeroka dokładka dla poprawienia wyglądu do tego pomarańczowy kierunek i wąska nerka...
... bez krzyżyków black hella malowania nerek bez obnizania i innych kombinacji
Jak ktoś się zna bo będzie wiedział że auto to jakś kombinacjaZamieszczone przez LOCHA88
ja też jestem za opcją nr 2 do której wciąż dążę ;)
piszesz o zdjęciach wyżej? Rób albo 1 albo 2 - Ja mam wersje zmian nr.2 bo opcja ori mi się znudziła i dla mnie teraz juest dużo lepiej..Zamieszczone przez LOCHA88
a felg tych nie sprzedajesz? ;D
We wszystkim musi być umiar,granica między stonowanym tuningiem a kiczem jest bardzo cienka,więc jeśli tylko auto już nie cieszy lepiej je sprzedać aniżeli co chwilę coś dokładać i robić choinkę ;)Zamieszczone przez jarek88
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Ależ Marku,moje auto mnie bardzo cieszy i nie czuję jeszcze tego że robię z niego kicz
Ja bym zostawil oryginal. Sam tez tak mam i nic bym nie zmienil. Jedynie mam obnizony zawias i lezy blizej gleby.
Gilu_e32
Tu masz z czarnym ryjkiem wizualnie obrobione w paintcie (proszę nie krytykować) możesz sobie lepiej wyobrazić jak by wyglądała. Pytanie do Ciebie czy nie jesteś na sprzedaży felg , na których stoi Twoja 7? ładny egzemplarz z tej 7.. Widział bym tam jeszcze delikatnie czarne szybki (przy jasnej skórze kontrast naprawdę będzie ładny) troszkę posadzony przód -20 od tego stanu ,który jest no i black hella napewno nie zepsuje wyglądu 7 .. Wręcz doda jej agresji i charakteru.. Kierunki ciemne z przodu a z Tyłu możesz pomalować na czerwono lub czarno tak jak u mnie.. :) Lub zostać przy tym co jest bo jest seryjnie moim zdaniem bardzo ładnie. Jeśli Ci się znudzi to Wtedy możesz robić to o czym pisze. Kwestia dokładki: powiele to co Dzuda napisał-dokładka z wlotami tylko przy szerokim grillu.
![]()
E32 zasługuje tylko na sprawdzone zabiegi na odpowiednim poziomie.
Do takich należy dodanie Black Hella, oraz modyfikacje na częściach i komponentach z różnych wersji silnikowych i wyposażeniowych z tego modelu. Te zabiegi są sprawdzone i wykonane starannie trzymają poziom należycie.
Pytając z ciekawości - zdjęcia prezentowanego auta widziałem ostatio na allegro?
Czyżby było kupione z aukcji a nie jak piszesz "od znajomego", a może to ty je już wystawiałeś na sprzedaż?
Pytam jedynie z ciekawości.
Czarne e32 w benzynie!