Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: [e32] Kilka pytań odnosnie wyglądu 735 + fotki e32 na BBS RS

Początkujący Użytkownik Awatar LOCHA88
    BMW
    7
    Ok to ja robię opcje nr 1 (kolekcjonerski oryginał) + szeroka dokładka dla poprawienia wyglądu do tego pomarańczowy kierunek i wąska nerka...
    ... bez krzyżyków black hella malowania nerek bez obnizania i innych kombinacji

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez LOCHA88
    Ok to ja robię opcje nr 1 (kolekcjonerski oryginał) + szeroka dokładka dla poprawienia wyglądu do tego pomarańczowy kierunek i wąska nerka...
    ... bez krzyżyków black hella malowania nerek bez obnizania i innych kombinacji
    Jak ktoś się zna bo będzie wiedział że auto to jakś kombinacja

ja też jestem za opcją nr 2 do której wciąż dążę ;)

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Dzuda, a nie masz czasem wrażenia że gdy osigniesz już niby to co miałeś osiągnąć pojawią sie inne rzeczy do zrobienia?? Do mnie powoli to dociera jestem CHORY ale i tak w to brne :]

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez LOCHA88
    i tak niska
    piszesz o zdjęciach wyżej? Rób albo 1 albo 2 - Ja mam wersje zmian nr.2 bo opcja ori mi się znudziła i dla mnie teraz juest dużo lepiej..

a felg tych nie sprzedajesz? ;D

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Cytat Zamieszczone przez jarek88
    Dzuda, a nie masz czasem wrażenia że gdy osigniesz już niby to co miałeś osiągnąć pojawią sie inne rzeczy do zrobienia??
    We wszystkim musi być umiar,granica między stonowanym tuningiem a kiczem jest bardzo cienka,więc jeśli tylko auto już nie cieszy lepiej je sprzedać aniżeli co chwilę coś dokładać i robić choinkę ;)
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Ależ Marku,moje auto mnie bardzo cieszy i nie czuję jeszcze tego że robię z niego kicz

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32, 730, m30b30
    Ja bym zostawil oryginal. Sam tez tak mam i nic bym nie zmienil. Jedynie mam obnizony zawias i lezy blizej gleby.
    Gilu_e32

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    marek1132, Nie nie nie ,wszelkie zmian w granicach dobrego smaku Gdy wygląd osiągnie już pożądany efekt nie ma co już dziwić , wtedy pozostają jedynie zmiany mechaniczne i o tym właśnie myślałem pisząc poprzedniego posta

Z00FY
    Gość

:)

Tu masz z czarnym ryjkiem wizualnie obrobione w paintcie (proszę nie krytykować) możesz sobie lepiej wyobrazić jak by wyglądała. Pytanie do Ciebie czy nie jesteś na sprzedaży felg , na których stoi Twoja 7? ładny egzemplarz z tej 7.. Widział bym tam jeszcze delikatnie czarne szybki (przy jasnej skórze kontrast naprawdę będzie ładny) troszkę posadzony przód -20 od tego stanu ,który jest no i black hella napewno nie zepsuje wyglądu 7 .. Wręcz doda jej agresji i charakteru.. Kierunki ciemne z przodu a z Tyłu możesz pomalować na czerwono lub czarno tak jak u mnie.. :) Lub zostać przy tym co jest bo jest seryjnie moim zdaniem bardzo ładnie. Jeśli Ci się znudzi to Wtedy możesz robić to o czym pisze. Kwestia dokładki: powiele to co Dzuda napisał-dokładka z wlotami tylko przy szerokim grillu.

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    E32 zasługuje tylko na sprawdzone zabiegi na odpowiednim poziomie.

Do takich należy dodanie Black Hella, oraz modyfikacje na częściach i komponentach z różnych wersji silnikowych i wyposażeniowych z tego modelu. Te zabiegi są sprawdzone i wykonane starannie trzymają poziom należycie.

Pytając z ciekawości - zdjęcia prezentowanego auta widziałem ostatio na allegro?

Czyżby było kupione z aukcji a nie jak piszesz "od znajomego", a może to ty je już wystawiałeś na sprzedaż?

Pytam jedynie z ciekawości.
    Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów