-
Doświadczony Użytkownik
Więc zagłębiajac się w temat czy można samemu wymienić chipa? No i kto ma na sprzedaż? Ktoś z forum czy kolega z okolicy?
-
Doświadczony Użytkownik
Można samemu - w sterownikach dme 3.3 jest podstawka, więc nie trzeba nawet używać lutownicy.
Jak jesteś zainteresowany, to PW - podam namiary na kolegę (Bagor).
-
Doświadczony Użytkownik
Do 4,0 kosztuje 300zł ale właśnie dlatego, że moje auto jest po przeróbkach boli mnie jedna rzecz dobry indywidualnie robiony chip by je zgrał a taki uniwersalny nie wiadomo czy w ogóle coś teraz da?? Do tego jak będę chciał go potem zmierzyć na hamowni to razem koszta wyjdą 500zł a za 1000zł mam chip we Wrocku z hamownią itp.
wiem Xsilver, że nie doradzisz mi co mam zrobić ale cenię radę co Ty byś właśnie zrobił
Bo spiera się we mnie wygodnicka dusza kochająca automat i jego 3 pierwsze mocne biegi z dusza rozrabiaki czyli powajchlować pościgać się ehhhh to się nazywa porąbany dylemat ( przepraszam za określenie :) )
Automat ma tez jeden ból ciężko go zmierzyć na hamowni :(
Kwestia czy na hamowni drogowej na koło wyjdzie realna moc auta w automacie??
aha testowałeś może tego chipa od Bagora???
-
Zaawansowany Użytkownik
kolego zdzira jest u mnie magik od bmw w kolobrzegu i chcialem w swojej program zmienic to powiedzial mi ze jak mam jakis tam sterownik ktory byl przewaznie montowany bo sa podobno dwa rodzaje to moze mi za 350zl program zmienic mowi ze da to ok.20KM no i sie odcinka troszke psesunie takze jak bys chcial moge dac ci namiary do niego na warsztat to sie dowiesz co i jak .dodam ze ten gosc jest naprawde kozak jezeli chodzi o bmw ludzie z calej polski i nie tylko przywaza do niego swoje mpowerki. :D
Uprawnienia umieszczania postów