Moje zdanie jest takie: świetne ale jeśli masz czujniki ciśnienia, bo jak nie to możesz jeździć i jeździć zanim wpadniesz na to że nie masz tyle powietrza co potrzeba....
Moje zdanie jest takie: świetne ale jeśli masz czujniki ciśnienia, bo jak nie to możesz jeździć i jeździć zanim wpadniesz na to że nie masz tyle powietrza co potrzeba....
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Wszystko fajnie ale zapomnieliście koledzy o jednej rzeczy więc pozwolę się dołączyć do dyskusji ;)... z runflatami jest jeszcze jeden problem, jak złapiesz kapcia to nie licz, że ci ktoś taką oponę naprawi ( no chyba że masz mega szczęście), nie wiem czy w ogóle isteniej zakład naprawiający runflaty. A z racji, że oponka troszkę kosztuje to średnio opłacalny zakup :/
Chyba masz jakąś znieczulicę :)Zamieszczone przez YBSA
Ja również używałem wielu marek opon bo przy moim stylu jazdy też wystarczają mi na niedługo i ja twierdze, że już Dunlop jest dramatem a Ty nie czujesz różnicy pomiędzy Pirelli a Kumho??!! No to ja wymiękam. Kumho to dla mnie jedno z najgorszych gówien i jest to koreański producent w to miejsce możesz zabrać równie beznadziejnego Hankooka który jest dużo wytrzymalszy od Kumho a opony robią niemal identyczne.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Panowie - celem wyjasnienia.
Do RSC jest konieczny system kontroli cisnienia w oponach. To obowiązek przy homologacji jak oczyszczanie reflektorów przy ksenonach. Nie ma fabrycznego RSC bez kontroli cisnień :)
Tego posta jakos nie rozumiem.... Jak dobrze wiemy niemal wszystkie nowe BMW sa z oponami typu RSCZamieszczone przez coboss
Przypomnę równiez żę własnie E65 ma pełnowymiarowe koło zapasowe więc pierwsze roczniki nie miały kontroli ciśnień - konkretnie zmierzam do słoneczek ;)
Sam ma słoneczka w E38 i na zwykłych oponach jest juz tak sobie... :D W tym roku przerobiłem rozmiary `16, `17, `18 i `19 i stwierdzam ze najbardziej odpowiednie pod względem komfort/prowadzenie sa koła `18. Oczywiscie na pełnowymiarowych zwykłych oponach
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci