:P Skoro siê wita³em nale¿y siê te¿ po¿egnaæ. W koñcu uda³o mi siê sprzedaæ moje ¶liczne autko i ju¿ chyba nie wrócê do serii 7. Tak wiêc ¿egnam wszystkich. :papa: :papa:
:P Skoro siê wita³em nale¿y siê te¿ po¿egnaæ. W koñcu uda³o mi siê sprzedaæ moje ¶liczne autko i ju¿ chyba nie wrócê do serii 7. Tak wiêc ¿egnam wszystkich. :papa: :papa:
Nie Ty jeden jeste¶ tutaj bez 7. Wiêc nie ma siê co ¿egnaæ :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
:) nie tylko Ty ... ale nigdy nie mów nigdy a na SB mo¿na zawsze mi³o pogadaæ nawet bez 7era :)
Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !
:)
~3x Black 7er e38~
~e38~
2010r - BMW 740iL (prod. 99r)
~EX e38~
2008r - BMW 728i (prod. 99r)
2007r - BMW 730i (prod. 94r)
Nie mówiê ¿egnaj - mówiê do zobaczenia :D
No szkoda ,ale miejmy nadziejê ¿e tu powrócisz z 7er kiedy¶. :papa:
Ty siê nie ¿egnaj,tylko ju¿ my¶l o nowej 7-er ;)
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
Nie pedziuj
do zobaczenia :]
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
Napewno wielu z Nas by chcia³o by¶ zosta³ w rodzinie zawsze mo¿esz podpowiedzieæ pomóc innym u¿ytkownikom 7. Wiêc nie opuszczaj forum tylko zostañ z Nami. Pozdro
Panie Moderatorze upominam kolegê o przestrzeganie zasad obowi±zuj±cych w regulaminie, tz. "nie u¿ywaniu s³ów obrazliwych". Kolegê Jareckiego znam osobi¶cie i rêczê ¿e "Peda³em" nie jest!!!!! dlatego takie stwierdzenie to nie do niego, czego o Tobie powiedzieæ nie mogê!!!!!dlaczego???Zamieszczone przez sennapowieka
1- nie znam Ciebie osobi¶cie
2- z wypowiedzi Twoich mogê to wnioskowaæ ¿e takie masz sk³onno¶ci.
Wracaj±c do mojej wypowiedzi Proszê o zapoznanie siê z Regulaminem jak równie¿ stosowaniu go w moderacji!!!