Pytanie następujące : czy wloty w zderzakach od740 i 750 są integralną częścią zderzaka, czy są to osobne elementy, które można zdemontować ?
Pytanie następujące : czy wloty w zderzakach od740 i 750 są integralną częścią zderzaka, czy są to osobne elementy, które można zdemontować ?
Oto odpowiedź:
http://www.realoem.com/bmw/showparts...90&hg=51&fg=15
xsilver Bardzo przepraszam już będę grzeczny. :D
Można kupić osobno ale raz że ciężko dostać w przyzwoitym stanie a dwa że to dość drogi gips i nie raz się bardziej opłaca kupić cały zderzak.
Jest na alledrogo za 450 zł.
Normalna cena.Zawsze można zaproponować 200-250zl za same wloty.Te wloty co ja kupiłem też były ze zderzakiem za 450zl i sie dogadałem z gościemZamieszczone przez rodzinabmw
Sory za offtop ale czy część nr 25 można kupić w aso? Jak wygląda "na żywo"?Zamieszczone przez tuczi77
Ja dałem (jak się okazało po odpakowaniu) pod kolor 250 za cały zderzak z wlotami.Zamieszczone przez Dzuda
mrekor, Chyba nie, bo nie ma tego na liście pod rysunkiem
rodzinabmw, To miałeś bracie szczęście nie dość że w dobrej cenie to jeszcze bez malowania
Mój komplecik na szeroką nerkę czeka na razie na malowanie ,mam nadziej że to długo nie potrwa. Taki zderzak mam na swojej liście zakupów do samochodu
No to rzeczywiście się udało za 250zł ;)
Mnie maska+malowanie+wloty kosztowało ok 800zl