koledzy czy u was też sie tak dzieje ze jak wjezdzacie w wieksza kaluze to chlapie wam na przednia szybe?
koledzy czy u was też sie tak dzieje ze jak wjezdzacie w wieksza kaluze to chlapie wam na przednia szybe?
To jest tylko kwestia czasu ;)
Też też, ale na zimówkach 215 mniej.
aktualnie posiadam 235/50/18 i jest masakra, cala kaluza na szybe idzie spod kola :) a ma to cos wspolnego z takim jakby chlapaczem na dole zderzaka przed kolem?Zamieszczone przez lockbud
ten chlapacz troche tłumi ale mi i tak wali do szybie. Na szczęści czujnik deszczu w pore zażegnuje kłopot :]
Mam na przodzie Micheline Pilot Sport 255/35/19 i tez mam calosc na szybie :]
ja tez mam ale mi nie działa w aso mi powiedzieli ze komp nie rozpoznaje czujnika :/ wogole mam jaja z wycieraczkami bo każdemu zwalniają na swiatłach itp a mi chodza caly czas tak samo... ale to juz chyba inny temat :)Zamieszczone przez staniu
aprpopo chlapacza wie ktos ile kosztuje i gdzie mozna kupic oraz czy jest duzo zabawy by go wymienic? moj jest pekniety po stronie pasazera i pewnie przez to tez wali poszybieZamieszczone przez staniu
wymienić to chwila moment od dołu na chyba 3 zatrzaski jest mocowany wraz z maskownicą zderzaka z dołu. A cena? to niestety nie pomoge w tym.
Podjedź do kogoś kto ma INPĘ i niech Ci wykasuje wszystkie błędy powinien ruszyć.ja tez mam ale mi nie działa w aso mi powiedzieli ze komp nie rozpoznaje czujnika :/ wogole mam jaja z wycieraczkami bo każdemu zwalniają na swiatłach itp a mi chodza caly czas tak samo... ale to juz chyba inny temat :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
W pracy jeździłem salonowym vito i było dokładnie tak samo z tym chlapaniem, więc to chyba już tak musi być..
co to jest i kto to ma? :)Zamieszczone przez coboss