-
Zaawansowany U¿ytkownik
Wymiana nag³o¶nienia w E38
Zaczyna mnie z lekka wk.. standardowe nag³o¶nienie w E38 i mam parê pytañ do Was
Do za³o¿enia radia w miejsce fabrycznego potrzebujê przej¶ciówkê na kieszeñ, na kostkê ISO i co¶ jeszcze?
W drzwi przednie mo¿na zamontowaæ standard 13cm + standard tweetery u góry?
Czy w tylnej pó³ce s± jakiekolwiek otwory na g³o¶niki?
Acha jeszcze pytanko co trzeba wymieniæ, ¿eby mieæ board computer oprócz panelu z wy¶wietlaczem, bo moja przebogata wersja nie ma BC :)
pozdro
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
Tu masz fotkê drzwi bez boczka - widaæ jak i gdzie umieszczony jest g³o¶nik. Fotke samego boczka gdzie jest umieszczony wysoko tonowy dam potem. Mo¿e Ci to co¶ o¶wietli..
-
Zaawansowany U¿ytkownik
hmm wygl±da to na 13cm, ale w E36 te¿ wygl±da³o a by³o nieco mniejsze :>
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
13 na 100% pisalem o audio poszukaj :)
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
-
Zaawansowany U¿ytkownik
OK dziêki za fotki i info :) Z ty³u w pó³ce jak patrzy³em otworów ¿adnych nie ma, ani na narty, zostaje chyba tuba w baga¿niku.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
a jak z tylnymi drzwiami bo ostatnio sciagnalem boczek i nie mam tweterow.czy to sa jako dodatkowe glosniki czy poprzedni wlasciciel wyciagnal?w przednich drzwiach tez tylko mam 13''!jakie najlepiej kupic?sa jakies oryginalne czy okragle jakie sprzedaja tez moga byc??
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Ja te¿ nie mam tweeterów tak¿e chyba by³y jako extra wyposa¿enie. G³o¶niki kup np. JBL - najlepszy stosunek cena/jako¶æ IMO.
-
Vip
Vip
potrzeba ci jest tylko przejsciowka na iso, tylko, reszta pasi
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
u trola gwizdkow nie bylo z tylu, ja bede temat przerabial w poniedzialek- robie w koncu glos bo mnie tez wk... fabryczne naglosnienie 8/
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum