-
Zaawansowany Użytkownik
Wymiana nagłośnienia w E38
Zaczyna mnie z lekka wk.. standardowe nagłośnienie w E38 i mam parę pytań do Was
Do założenia radia w miejsce fabrycznego potrzebuję przejściówkę na kieszeń, na kostkę ISO i coś jeszcze?
W drzwi przednie można zamontować standard 13cm + standard tweetery u góry?
Czy w tylnej półce są jakiekolwiek otwory na głośniki?
Acha jeszcze pytanko co trzeba wymienić, żeby mieć board computer oprócz panelu z wyświetlaczem, bo moja przebogata wersja nie ma BC :)
pozdro
-
Doświadczony Użytkownik
Tu masz fotkę drzwi bez boczka - widać jak i gdzie umieszczony jest głośnik. Fotke samego boczka gdzie jest umieszczony wysoko tonowy dam potem. Może Ci to coś oświetli..
-
Zaawansowany Użytkownik
hmm wygląda to na 13cm, ale w E36 też wyglądało a było nieco mniejsze :>
-
Doświadczony Użytkownik
13 na 100% pisalem o audio poszukaj :)
-
Doświadczony Użytkownik
-
Zaawansowany Użytkownik
OK dzięki za fotki i info :) Z tyłu w półce jak patrzyłem otworów żadnych nie ma, ani na narty, zostaje chyba tuba w bagażniku.
-
Zaawansowany Użytkownik
a jak z tylnymi drzwiami bo ostatnio sciagnalem boczek i nie mam tweterow.czy to sa jako dodatkowe glosniki czy poprzedni wlasciciel wyciagnal?w przednich drzwiach tez tylko mam 13''!jakie najlepiej kupic?sa jakies oryginalne czy okragle jakie sprzedaja tez moga byc??
-
Zaawansowany Użytkownik
Ja też nie mam tweeterów także chyba były jako extra wyposażenie. Głośniki kup np. JBL - najlepszy stosunek cena/jakość IMO.
-
Vip
Vip
potrzeba ci jest tylko przejsciowka na iso, tylko, reszta pasi
-
Doświadczony Użytkownik
u trola gwizdkow nie bylo z tylu, ja bede temat przerabial w poniedzialek- robie w koncu glos bo mnie tez wk... fabryczne naglosnienie 8/
Uprawnienia umieszczania postów