No to sam sobie odpowiedziałeś, dlaczego masz spalanie na poziomie 15 litrów. Jak jadę do rodziny do Torunia, to spalanie mam na poziomie 16, 17 litrów przy normalnej jeździe, zatem zakładam że z pewnością dało by radę mniej.Zamieszczone przez Zap
No to sam sobie odpowiedziałeś, dlaczego masz spalanie na poziomie 15 litrów. Jak jadę do rodziny do Torunia, to spalanie mam na poziomie 16, 17 litrów przy normalnej jeździe, zatem zakładam że z pewnością dało by radę mniej.Zamieszczone przez Zap
oczywiscie wiadomo przy spokojnej jezdzie :]
W koncu beatka doczekala sie prezentu z lederzentrum.A o to i efekt(niestety zdjecia robione telefonem)Jak bylo widac na pierwszej stronie tematu a bylo niestety nie ciekawie.
Poprzedni wlasciciel (mechanik) strasznie zapuscil auto w srodku dobrze ze chociaz dbal o strone mechaniczna.Reszta ja sie zajelem.Teraz pozostalo zewnetrzna kosmetyka czyli nowy lakier.I sie wlasnie tak zastanawiac czy w taki jaki jest albo moze zmienic kolor na cosmoschwarz?Co o tym sadzicie?
Ostatnio edytowane przez Zap ; 08-01-2011 o 17:48
Zdjecia poprawione :]
------------------------
A tak brzmi moj 7er :)
------------------------
![]()
Ostatnio edytowane przez Zap ; 09-02-2011 o 00:12 Powód: Łączenie postów
Nadeszla wiosna zrobilo sie cieplej to zabralem sie za zlikwidowanie korozji.Wszystko najpierw zostalo dokladnie wyczyszczone szlifierka i koksem po czym zmatowane maszyna zabezpieczone epoxydem poszpachlowane i zapodkladowane.
brawo:) trzeba sie szykowac do lata:)
Jutro wrzuce foto bo troche sie ruszylo od dzisiaj fotorelacja bedzie na bierzaco.Dokladnie trzeba przyszykowac furke do lata ;)
Tak 7er wyglada od wczoraj :)
Ostatnio edytowane przez Zap ; 10-05-2011 o 23:01
O ładnie roboty ruszyły pełną parą kolor zostaje?
Kolor zostaje tylko ze bedzie w macie ;)