Fakt drogo nie znaczy dobrze - ale jak kolega powy¿ej dosta³ gwarancje to chyba ok :)
Fakt drogo nie znaczy dobrze - ale jak kolega powy¿ej dosta³ gwarancje to chyba ok :)
Ja wymieniaj±c dr±¿ek ¶rodkowy plus koñcówki zap³aci³em 680 pln w 2011r. Kupi³em TRW bo takie w oryginale by³y u mnie z tym, ¿e jeszcze by³ znaczek BMW. Do dzi¶ hula wszystko ok, tak ze polecam.
z teknorota mam przednie banany i tylne wahacze górne, i jak na razie tez nie mogê narzekaæ
Op³aca siê kupowaæ dr±¿ek firmy Teknorot ? Biorê pod uwagê zakup TRW lub Teknorot
TRW oczywi¶cie
pozdrawiam Bartek
Ja swój regenerowa³em koszt 70 z³ i mam dalej orygina³ koszt bardzo ma³y i nie narzekam :-)
Ja kupiem w tym miesi±cu TRW, jestem zadowolony, nie mam uwag .
Poprzedni te¿ chyba TRW (ale nie na 100%) wytrzyma³ mi 6-7 lat i130kkm.
Pamiêtaj o tulei dr±¿ka lemforder za ~50zl.
Mo¿e kogo¶ zainteresuje (odgrzewam bo sam szukam dr±¿ka w³a¶nie):
Po 3 latach jazdy (rok nie je¼dzi³em) relatywnie dobrymi drogami (85% warszawa + 10% autostrady + 5% inne), dr±¿ek TRW ma ju¿ luzy. Przebieg to oko³o 30-40kkm.
Bior±c pod uwagê, ¿e obecnie dr±¿ek TRW kosztuje ~700z³, czyli 2x tyle co 4 lata temu (~350z³), to my¶lê ¿e jego zakup nie ma sensu. Teraz bêdê bra³ co¶ innego.
Auto rok nie je¼d¿one to te¿ ¶rednio dla gum, ale jednak powinni ciut d³u¿ej wytrzymaæ. Lata temu kupowa³em we www.asobmw.pl i ch³opaki dawali 24 meisi±ce gwarancji co mnie zaciekawilo :) Ale nie wiem ile wytrzyma³, bo sprzedawa³em auto i by³a to juz wymiana uzgodniona z nowym klientem.