Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 32

W±tek: [e32] Kilka pytañ odnosnie wygl±du 735 + fotki e32 na BBS RS

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar LOCHA88
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    7
    Sk±d
    Kusieta

[e32] Kilka pytañ odnosnie wygl±du 735 + fotki e32 na BBS RS

Hej, moje e32 to 735i 88rok na w±skim pysku i chce zamontowaæ szerok± dok³adkê z wlotami pod zderzak. Chce prosiæ o radê poniewa¿ robiê j± na pe³ny orygina³ w prze-igle czy bêdzie to strasznie dawa³o po oczach ¿e w±ski ryj a szeroka dok³adka :?? wiadomo ze estetycznie bêdzie wygl±daæ o niebo lepiej- bardziej agresywnie. Chce poznaæ wasze zdanie czy nie bêdzie to wiocha i ze niby moja s³abizna udaje mocn± wersje, ogólnie za i przeciw... :??

Chce tez prosiæ o radê, je¿eli moje 735i ma byæ w oryginale czy robiæ mu jakie¶ krzy¿e ciemne nerki itd... :??

Czy po prostu nic nie robiæ i zostawiæ j± tak jak jest :??

oto fotki

http://a.imageshack.us/im...piadsc02530.jpg

http://a.imageshack.us/img638/8137/dscf1398.jpg

http://a.imageshack.us/img69/7061/dsc02467cg.jpg

Proszê o zdanie co by¶cie ogólnie zrobili i na co zwróciæ uwagê :??
    dzieki i pozdro

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar xsilver
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    m60
    Sk±d
    .Kraków
    To zale¿y - je¿eli chcesz zachowaæ orygina³, to oczywiste, ¿e nie zmienisz nic. Je¿eli chcesz, ¿eby samochód wygl±da³ agresywniej- wloty, krzy¿e, obni¿enie nadwozia, s± jak najbardziej wskazane ;)

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    by³o e32 m30b35 II89r bêdzie ...?
    Sk±d
    Trzebnica -DeTRoit
    Witka
    Orygina³ :)
    Ja wprawdzie zmieni³em troszkê wnêtrze (po liftowe, skóra)ale wygl±d zewnêtrzny zosta³ odpowiedni dla rocznika :)
    Lepiej straciæ sekundê w ¿yciu , jak ¿ycie w ci±gu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Vip Vip Awatar jarek88
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Sk±d
    Tomaszów Mazowiecki
    Blog
    20
    Na zdj bardzo ³adnie wygl±da.
    Je¶li mogê ci podpowiedzieæ bo mam podobn± konfiguracje jak ty e32 diamant schwarz + pakiet shadow line. Ja planuje u siebie nastêpuj±ce modyfikacje masz shadow nie bój sie zrobiæ czarnej nerki (aktualnie mam w±sk± nere)
    obni¿enie zawieszenia jak najbardziej mile widziane
    szeroka morda bardzo pozytywne odczucia (czaka na lakiernika)
    lekko ciemne szyby to ju¿ rzecz gustu (ja mam to w planach)
    oczywi¶cie zderzak z wlotami od740,750 po FL

Poza tym ja pozmienia³em te¿ troche w ¶rodku

Wszystkie powy¿sze mody planuje przeprowadziæ u siebie i nie mów ¿e to jest udawanie mocnej wersji kto¶ kiedy¶ wymys³i³ takie co¶ jak tuning ale nie ka¿dy umie to dobrze wykorzystaæ. Gdy mówi³e¶ o orginale my¶lê ¿e chodzi³o ci modyfikacje tylko na orginalnych czê¶ciach i to w³a¶nie ci przedstawi³em

Co do tej dok³adki o której mówi³e¶ na pocz±tku montuj bez wahania i zastanów sie nad szerokim ryjkiem to bêdzie napewno lepiej wygl±da³o

Udanych modów ¿ycze i oczywi¶cie przedstawiaj nam poszczególne zmiany

Vip Vip Awatar avecezarave
    Do³±czy³
    Feb 2010
    BMW
    E32 740iL `93
    Sk±d
    Miñsk Mazowiecki
    Blog
    27
    Jak sam powiedzia³e¶ to kwestia gustu a o gustach siê nie dyskutuje :D W ka¿dym b±d¼ razie zdania bêd± podzielone wiec rób jak uwa¿asz i tak jak tobie siê podoba. A nawiasem mówi±c to ³adnie siê prezentuje to twoje E32 :)
    [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/1048/dsc0188v.jpg[/IMG 7er

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    hej
    moje zdanie
    czarne lampy,szeroka nera,zderzak o V + gleba

£adny samochód a mo¿e byæ tylko lepiej

W±ska nerka + wloty ?hmm no niby by³y takie 750 na zamówienie ale to rzadko¶æ.Osobi¶cie nie podoba mi sie taka konfiguracja.Wloty albo z szerokim grilem albo wcale.

pozdr

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar LOCHA88
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    7
    Sk±d
    Kusieta
    Hej, spoko super poznaæ wasze zdanie wiadomo ¿e o gustach siê nie rozmawia dlatego np. mnie bardziej odpowiada w±ski pysk w mojej e32 poniewa¿ jest to 88 rok i nawi±zuje do starszych modeli e30 e28 635...
    W dodatku szeroki pysk maj± wszystkie praktycznie a jesli ktos nie ma to i tak na szerok± nerkê zmieni

Piszecie ¿e gleba by siê przyda³a ale nie chce nic ruszaæ poniewa¿ mam zawieszenie M-technik i jest i tak niska i dosyæ twarda...

Je¶li chodzi o czarne nerki lub ciemne lampy z krzy¿em czy to nie bêdzie choinka ???

No i jeszcze jedno chce za³o¿yæ pomarañczowy kierunkowskaz jak wam siê widzi ???

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    To ju¿ lepiej nic nie ruszaj ;)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar marek1132
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Sk±d
    Czêstochowa
    Pierwsza opcja:doprowadzenie do stanu perfekcyjnego(kolekcjonerskiego),wszystko seryjne.
    Druga opcja:lekki tuning auta w stylu German z zachowaniem orginalnej sylwetki e32:Black Hella,obni¿enie (w granicach rozs±dku),ko³a 17...18 cali,czarna nerka,ciemne kierunki,szeroki nos.
    Trzecia opcja:hardkor,gleba ile siê da,sportowy t³umik,a najlepiej dwa po obu stronach,kilka kolorów na aucie,ró¿nego rodzaju napisy na tylnej szybie:"mada faka",nike itp.Zaszpachlowanie znaczków i miejsca na tablice rejestracyjn±,diody,neony,"end¿el ajsy",obszycie foteli derm± koloru ¿ó³tego,kiera o ¶rednicy 200mm,¿elkotowe nak³adki na progi i zderzaki,gumowe dywaniki na wzór alu,pikowana podsufitka itp. Wybór nale¿y do Ciebie ;) ,ja stawiam na opcjê nr.2 :)
    "My¶lenie to najciê¿sza praca z mo¿liwych i pewnie dlatego tak niewielu j± podejmuje." - Henry Ford

Vip Vip Awatar jarek88
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Sk±d
    Tomaszów Mazowiecki
    Blog
    20
    marek1132, w takim razie i ja d±¿e do opcji nr 2
    fajnie to wszystko opisa³e¶

Uprawnienia umieszczania postów