Powitał ;)
ładna sztuka
Powitał ;)
ładna sztuka
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
Witam, bardzo ładna e32 miło wiedzieć ,że są jeszcze chłopaki, którym się podoba stary klasyk i maja takie podejście do e32.. :)
Witam
Dreams from Dreams - 7er...
siema...widze grono chorych na e32 się powiększa- i dobrze..
pzdr
Witam :)
Witam :)
Od mojego pierwszego postu gdzie napisałem że jestem już na finishu minelo troche czasu... hmmm poszłem troche dalej i postanowiłem ruszyc wszystko sprawdzic czy nie kryje sie gdzies rdza no i obecnie jest zima a LOCHA ma parking w garazu pod kocami rozebrana grubo... ;)
Tutaj mam ostatnie foto (jeszcze w całości) lato 2010 po okresie gdzie zrobilem calą mechanikę by auto było sprawne
Zeby zrobic wszystko na cacy to trzeba miec naprawde mase czasu i zasobny portfel. Choc przerabialem juz projekty rarytaso-zlotowe to nie ukrywam ze seria 7 jest bardzo złożonym autem technicznie i drugi raz nie chcial bym sie podjac czegos takiego... No ale zawsze podobala mi sie seria 7 e32 i pamietam jak za łebka w latach 94-97 podkochiwalem sie w nich... dlatgo wiec trzeba ciac metal i krzesac iskry ;) tym bardziej ze trafilem na egzemplarz jak dla mnie w wersji sportowej... to zobowiazuje
Ostatnio edytowane przez LOCHA88 ; 06-03-2011 o 00:18
nie no po prostu szacunek i oby udało Ci się doprowadzić to do końca
...And on the 7th day God created the... 7er...
Również gratuluje, i kłaniam się nisko przed takimi :D Naprawde kibicuje na zamierzony finish tego projektu !!
Podeście do klasyków masz jak najbardziej prawidłowe.
Piękne autko :]
Pewność na każdym kilometrze ...