-
Doświadczony Użytkownik
aż mnie korci by zabrać się za swoja lalunie, ale przeszkadza bardzo brak garażu 
szacunek dla Ciebie za Twój zapał.
-
Początkujący Użytkownik
witam fajna e32 pozdrawiam ;)
[/SIGPIC]

Mariusz
-
Vip
Vip
Super robota! Gratuluje zapału i pięknej buni!
-
Początkujący Użytkownik
-
Vip
Vip
Te koła w 16x11 to będzie dynamit O_o ... a co do auta w mieszkaniu to witaj w klubie;)
Sent from my Desire HD using Tapatalk
-
Początkujący Użytkownik
witam
temat:
komore silnika widzicie jaka jest stan okreslam na dbtroche rdzewki przy otworach i w jakis miejscach gdzie typowo ruda atakuje wiec trzeba oczyscic podem unicestwic rdze i zaprawkowac delikatnier pistoletem farba w kolorze nadwozia...
do tego rozlal sie plyn ham. jakis czas temu i zluszczyl lakier na podluznicy !!! ;( moza zrobic zaprysk przejscie i praktycznie nie bedzie tego widac bo w komorze silnika wiadomo jest na tkane i ciezko cos zobaczyc...
Pytanie brzmi:
czy malowac komore silnika ? i tak podobna robote bede wykonywal ? czy kombinowac i pryskac a to tu a to tam ? czy to nbedzie dobrze swiadczylo zeby nei bylo znowu ze ffeee malowane... ? i czym to malowac zwykla baza ?? nic nie zejdzie ??
masakra mam juz dosyc... ;/
Ostatnio edytowane przez LOCHA88 ; 12-04-2011 o 16:53
-
Początkujący Użytkownik
Podejście do tematu świetne. Cale auto robi wrażenie, a felgi to nie tylko moje marzenie ;)
-
Zaawansowany Użytkownik
piekna robota :) ja bym pomalował całą przegrodę silnika bo seryjnie chyba całość była malowana. a jeśli chodzi o auto w domu to witaj w klubie ;)
-
Smerf Czepialski
Loszka, podejście do auta bardzo słuszne. Co do komory sam sobie odpowiedz. Jeśli wyciągasz silnik i masz go na wierzchu to pryśniecie komory nie nastręczy wiele kłopotu a tylko dopełni efekt zadbanego auta.
-
Zaawansowany Użytkownik
O w mordę jeża! Ostro idziesz kolego! Już kiedyś obserwowałem Twój wątek, ale trochę o nim zapomniałem. Kawał super roboty - będzie z tej 7 prawdziwa masakra. A koła poprostu miażdzą! Gratuluję! To jest jeden z tych tematów dla jakich warto zaglądać na to forum!:)
Uprawnienia umieszczania postów