Maciek wysilić się nie musiałeś bo jest w dziale sprzedam ;)
Irek miał na myśli ten fragment mojej wypowiedzi jak coś "np tylne czarne lampy lub ramki chrom na przednich reflektorach,końcówka tłumika"
Maciek wysilić się nie musiałeś bo jest w dziale sprzedam ;)
Irek miał na myśli ten fragment mojej wypowiedzi jak coś "np tylne czarne lampy lub ramki chrom na przednich reflektorach,końcówka tłumika"
dati - szukaj E32 w lepszym stanie - silnik ma już mniejsze znaczenie. Jednak w tak starym samochodzie ja bym unikał automatu.
Moja e32 730 v8 jedzie podobnie jak e36 325 - więc jeżeli to co masz Ci wystarcza to i 3.0 v8 i 3,5 r6 wystarczą w zupełności. Ale wiadomo jak jest -> 4.0 kusi :D
Jesteś z KRK - zawsze można się spotkać i pogadać.
Zamieszczone przez xsilver
oo to dziękuje za pomoc :) bedę pisał jak coś do kolegi :) a jeszcze mam pytanko to 740 w automacie o wiele lepiej przyspiesza przy wyprzedzaniu niż 730 v8 bo nigdy nie jezdziłem automatem nawet nie wiem jak i po co jest tyle funkcji na drążku wiem tylko że jest wsteczny:)
R - WSTECZNY
1
2
3
P - PARKOWANIE
D - JAZDA
Ja mam 3,0r6 w manualu co do silnika to nie narzekam ale wiesz jakby było 3,5 to nie pogniewał bym sie silnik ten sam a koni więcej co do automatu to super sprawa mowilem to co ty automat never a teraz nawet chwile bym sie nie zastanawiał i gdyby moje fundusze pozwoliły by zakupiłbym sobie 4,0 v8 automat bajeczna sprawa
I jeszcze tryby :
* - zimowy
E - ekonomiczny (tylko z nazwy - bo co może być ekonomicznego w starym m60 ;) )
S - sportowy
(czasami A - adaptacyjny - uczył się stylu jazdy kierowcy - ale rzadko występował w 740 ).
czy ty szydzisz z m60????Zamieszczone przez xsilver
W 740 jest 2-3-4 - bo skrzynia jest 5-biegowa ;)Zamieszczone przez jarek88
Trochę szydzę - żeby ktoś nie pomyślał, że kupi m60b40 i za 50zł będzie tydzień jeździł ;)
ooo o tym nie wiedziałem, to jak ma sie niby od razu z 2 startować ??Zamieszczone przez xsilver
a jeśli chodzi o kasę na paliwo no to nie żartujmy nie rozmawiamy tu o daewoo tico z gazem
A ile taka 740 paliła by na sekwencji ??? bo słyszałem zawsze że automat więcej pali i źle się ma automat do LPG i przez gaz jest bardziej awaryjny
:D dżentelmeni nie mówią o takich sprawach :DZamieszczone przez dati