Tak po szwedzkich. Ale moj brat po polskich i amorki chwali.
Tak po szwedzkich. Ale moj brat po polskich i amorki chwali.
Ale ja mia³em na my¶li bardziej te czê¶ci z allegro ni¿ amorki ;)
Nie bêdzie, oryginalne amory s± przecie¿ bardzo dobrze wywa¿one pod tym wzglêdem a je¿eli chcesz pogodziæ jedno z drugim to szukaj Panie NIVO ;DZamieszczone przez ROBERTO
A co do Sachsa to spytaj go czy to jest "co¶" w pude³ku sachsa albo czy siê nie pomyli³ i nie poda³ ceny netto ;) za t± kasê bra³bym od rêki!
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
Szajba na pocz±tku roku p³aci³ 550z³/szt za sachsa. W pude³ku by³ sachs ;)
B4 to praktycznie seryjny amor, wiêc na pewno taczki z tego nie bêdzie. W przypadku B6 mo¿na by siê o to obawiaæ, ale zawsze mo¿na skrêciæ regulacjê twardo¶ci na minimum i nie ma tragedii.
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
ja mam u siebie na tyle kayaby go¶ciu w sklepie od razu powiedzia³ ze sa bardziej miekkie i wciska³ monrou bo lepsze na nasze dziurawe drogi ale sprowadzi³em go na ziemie bo kyb montowa³em mojemu ojcu do autka i smiga dobrze. ogulnie co do kyb s³ysza³em same dobre opinie. u mnie sa ju¿ chyba 1,5 roku i nie narzekam, ja za kyb da³em 350z³/szt
A u mnie kayaby zaczê³y ciekn±æ po 10 ty¶ km. Kupi³em teraz sachsy i zobaczymy jak bêdzie.
Robert - ceny za jakie mogê Ci za³atwiæ (oczywi¶cie amory na przód):
- sachs 562z³
- kayaba 539 z³
To co znalaz³e¶ sacha - cena cudo, o ile orygina³y lub/i nie pomy³ka.
Co do amorów kayaba, s± b.dobre, paru znajomych mechaników mi mówi³o, co je wk³adaj±, ¿e s± najmniej awaryjne (co do przewczesnych wylañ/reklamacji).
Ja u siebie, co prawda w e32, na kayabach nastuka³em ju¿ okr±g³e 45kkm, i jest nadal bdb![]()
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...
Z KYB jest tak:Co do amorów kayaba, s± b.dobre, paru znajomych mechaników mi mówi³o, co je wk³adaj±, ¿e s± najmniej awaryjne (co do przewczesnych wylañ/reklamacji).
-robi± w Japanese
-albo robi± Ching Chung i w tedy s± tanie i chu...
Kilka razy kupowa³em wiêc z awaryjno¶ci± jest tak (mowa o japoñskich) albo od razu siada jak kolega pisa³ max te 10kkm (jak maj± wadê fabryczn±) albo s³u¿± bardzo d³ugo i bardzo dobrze.
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
Panowie przesadzacie z tymi cenami... Kupi³em Bilsteiny b4 w sklepie do którego skierowa³ mnie kolega Tomcad 390z³/szt, zapyta³em o sachsy 470z³/szt ( bez zadnych rabatów) - nie wiem sk±d wy te ceny bierzecie. Kayaby odradzali bo podobno s± miekkie jak monroe.
co jeszcze musze kupiæ do wymiany amorów? mechanik powiedzia³ ¿e jakie¶ os³ony i odboje + guma pod sprê¿yne. Jest tam jaka¶ guma? Pewnie w ASO tylko te czê¶ci.
Prawdopodobnie tylko ASO i nie wiem jak du¿y jest zestaw w E38 z przodu, tylny zestawik jest ca³kiem spory i drogi! Kiedy¶ za dobrych czasów by³o to w komplecie z amorami :/