Mam ma³y dylemat: Sachs, Bilstein b4 czy Kayaba? Opinie na temat Sachsa znam i moge go mieæ w bardzo dobrej cenie, Tylko my¶lalem aby troszke twardziej posadziæ swoje 7. Kto¶ co¶ mo¿e powiedzieæ o Kayabach?
Mam ma³y dylemat: Sachs, Bilstein b4 czy Kayaba? Opinie na temat Sachsa znam i moge go mieæ w bardzo dobrej cenie, Tylko my¶lalem aby troszke twardziej posadziæ swoje 7. Kto¶ co¶ mo¿e powiedzieæ o Kayabach?
Teraz mam Boge ,wcze¶niej mia³em KAYABY i potwierdzam ,¿e s± chyba twardsze ,dodam ,¿e sa badzo trwa³e ,wytrzyma³y u mnie ponad 180 tys km :)
Ja mam u siebie BILSTEIN B4 + niebieskie sprê¿yny i dzia³a to ca³kiem fajnie na moich 20``.
Bilstein to praktycznie seryjny zamiennik z pewno¶ci± do¶æ dobrej jako¶ci, przelata³em na nich ok. 40 tys. i jak do tej pory ¿adnych problemów.
Co do sachsa to mia³em ju¿ kiedy¶ problemy i raczej do nich nie wrócê, Kyaba za¶ nie znam, wiêc nie pomogê.
Dreams from Dreams - 7er...
Ja w swojej lalce mialem Sachs + H&R -50mm i zero problemow przez 2,5 roku.
Bilstein jest tak samo dobry jak Sachs ale twardszy.Kayby nie znam zbyt dobrze. :]
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Rozmawia³em ostatnio z D¿ud± i jego Bilsteiny wytrzyma³y 24tys. km. Poza tym na forum jest wiele negatywnych opinii nt. tej firmy. Co prawda w E32 ale firma to firma i daje to do my¶lenia ;) Tak wiêc Tuczi, wybór nale¿y do Ciebie :D
Nie ten kierunek KYB= miêkko! Je¿eli chcesz twardziej to Bilstein z ca³± pewno¶ci± tylko po co? :)Zamieszczone przez ROBERTO
Daj mi na PW ceny Sachsa bo mi co¶ nie gra z moimi amorami (ty³) i nie wiem czy nie bêdê kupowa³ za jaki¶ czas a na pewno wzrok skierujê na t± w³a¶nie firmê.
Do tej pory mam za³o¿one Monroe Reflex z przodu, drogie ale bardzo dobre, na tyle drogie, ¿e wolê do³o¿yæ do Sachsa.
---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!
Meyle :]Zamieszczone przez ROBERTO
Polecam
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
A ja powiem swoje zdanie i do tego dam przyklad. Rok temu moj brat borykal sie z wymiaja amortyzatorow w.swojej e39 chcial kupic tak jak wy piszecie . Za moja namowa kupil komplet amortyzatorow fiemy srl za 400 zl na wszystkie kola . Ma juz najechane ponad 20 tys a amortyzatory jak nowe. Proste rownanie amortyzatory wyszzly go 3 razy taniej . Robcie jak chcecie ja mam caly zawias na czesciach z allegro slr i dziala to bardz fajnie. Nie wydaje mi sie ze te czesci tak mocno odbiegaja od oryginalow. A cena mowi sama za siebie
Czy Ty przypadkiem nie je¼dzisz po szwedzkich drogach? ;DZamieszczone przez technics