czy jeszcze ktoś to robił oprócz przed ostatniego postu w 3.0d działa na 100% ? ,pytam z ciekawości ,moje chodziło głównie na autostradach a teraz jeździ wokół komina :(
czy jeszcze ktoś to robił oprócz przed ostatniego postu w 3.0d działa na 100% ? ,pytam z ciekawości ,moje chodziło głównie na autostradach a teraz jeździ wokół komina :(
Słowo "ładnie" zupełnie nie pasuje do zmiany biegów w e65. Bo skrzynią w naszych autkach nie wiele pomoże (zawsze będzie szarpanie jak w tarpanie), ;D ale mam nadzieje iż też niewiele zaszkodzi. ;D ;D :razz:
Risorius ;-)
to znaczy że skrzynie w e65 są do tyłka,rozmawiałem z gościem od automatów to stwierdził że między e38 a e65 jest przepaść i 500nm to bajka dla dla skrzynki nawet poradzi ze zwiększona mocą do 600nm ,moja działa ok ,pytam z ciekawości skoro niemiaszek kręcił 40 tys. w ciągu roku to jeździł w innych warunkach niż ja ,więc może reset przyniesie zmiany czy jak to nazwać, skrzynka dostosuje się do mojego stylu ;)
Co do mojej 7 mki nic nie dało wręcz odwrotnie zrobiła się mulasta. Może mam pecha i w tym modelu 740d nic nie działa jak trzeba :D Przypomnę że jestem 2-gim właścicielem i zawsze było wszystko ok. Pozdro
BIESZCZADY SĄ OK.
Mod Edit.Popraw proszę pisownię.
BTW, można ten temat podkleić żeby był lepiej widoczny ;)
Ja po dłuższym okresie jeżdżenia E65 uważam że ta skrzynia uczy sie kierowcy i im dalej od kasowania adaptacji tym lepiej.
No u mnie jeździ równiez 2ch - ale tata juz bardzo sporadycznie... Hmm ja ostatnio (patrz paliwo ponad5zł) jeżdże spokojniej, tata jakoś też odpuścił, więc może jest to podobnie stąd robimy E65 w ci...a i myśli że ciągle jeden prowadzi :D:D :)
zauważamy od pewnego czasu że jak wsiadam ja,to odrazu pokazuje większy zasięg,jakby mnie zważyła na dzień dobry:D:D:D , i już rozważamy jazdę na dwa kluczyki, i trzeba jeszcze w nich zaprogramować ustawienia fotela i kierownicy(tylko jak?)
CZARNA FURIA..........CZARNA...FURIA..................... .....