Chłopaki który mógłby mi na PWpodac swój nr tel. Obiecuje nie będzie wykorzystany w niecnych zamiarach :hah: :hah: :hah:
Mam nadzieje ,że jest tam jedna stacja :DZamieszczone przez BRABUS
1.YBSA
2.dorka i znajomi
3. Brabus
4. tomashbo na 90%
5.
Chłopaki który mógłby mi na PWpodac swój nr tel. Obiecuje nie będzie wykorzystany w niecnych zamiarach :hah: :hah: :hah:
Mam nadzieje ,że jest tam jedna stacja :DZamieszczone przez BRABUS
1.YBSA
2.dorka i znajomi
3. Brabus
4. tomashbo na 90%
5.
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Ano zapraszam, zapraszam. Na grzybki jeszcze za wcześnie ale na Ciechana za pewne się skusisz...
Dorka check PW ;)
Mój jest nad zdjątkiem :D
Ramzes
286 PS
w manualu.
Browarek zawsze mile widziany :564:
Ramzes
286 PS
w manualu.
chłopaki dzięki za namiary :D Mam nadzieję,że nie będzie jutro padać :( Ramzes do zobaczyska innym razem . ;)
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
stacja chyba jedna, od strony reala, 123 sie zwie chyba i tam obok niej jest parking, zreszta, kto bedzie pierwszy to niech sie ustawi na wjezdzie gdzies zeby bylo widac :D
Dorka pozdrowienia z deszczowej Belgii ;)
Ramzes
286 PS
w manualu.
przepraszam za moja nieobecnosc, niestety sytuacja losowa uniemozliwila mi przyjazd...
Nic nie mówicie w tym temacie. Dorka przejechała szmat drogi, ja 130km plus 2h stania w korku przed Serockiem. I co? G***NO! Nikogo nie było. Pogadaliśmy z Dorką, ja zawróciłem Ona pewnie też....
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
no to ładnie :/// szkoda słów,przykre jest to bardzo że była taka kiepska frekfencja,Warszwa dała pokaz co potrafi zaoferować przyjezdnym,ybsa a czy udało się zrobić małe foto pozdrawiam :)
Ramzes
286 PS
w manualu.