A powiedzcie mi taką rzecz, czy w E38 jest faktycznie drewno czy tylko imitacja tak jak w E39?
A powiedzcie mi taką rzecz, czy w E38 jest faktycznie drewno czy tylko imitacja tak jak w E39?
Wg mnie prawdziwe (pęka jak prawdziwe :hah:). A w E39 nie jest takie samo??
Może w takim razie mogło być takie lub takie, w zależności od budżetu zamawiającego. W sumie widywałem w 728/730 coś co wyglądało trochę "plastikowo"...
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Jest dokladnie jak myslisz zwykla imitacja i raczej w kazdej jest to samo ;) ...Zamieszczone przez tiger81
@trolu - wygląda jednak na prawdziwe drewienko... :)
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/1580
@_michaś_ - wracając do tematu: tu masz konwersję na srebrne - mniej więcej tak by to wyglądało:
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/389454
Nie wiem jak na tunelu ..
Ale listwy pod deska rozdzielcza i na drzwiach sa pseudo drewne, :)
Zawsze? Ja przypuszczam że zależało to od wybranej opcji. Trzeba by sprawdzić konsolę i boczki w tym samym egzemplarzu :)
musial by sie wypowiedziec boss740i
Ja akurat macalem tgo chyba z 20 kompltow i wszystko to samo
drewniane drewno to jest w Jagu ;)
chyba to jest imitacja drewna... chociaz nieraz sa ogloszenia "drewno orzechowe polerowane" wiec nie wiem dokladnie kierownica jest chyba drewniana
Panowie widzialem już nie jedno w E39 i kilka w E38 i w żadnym z nich nie było drewna co nie zmienia faktu ze zacąłem się zastanawiać czy też nie było jakiejs lepszej opcji czytając wcześniej wasze posty o prawdziwym drewnie. Uważałem to raczej za małoprawdopodobne i dziś byłem u znajomego który zajmuje się częściami do BMW, powiedział że nawet w 750 nie widział prawdziwego drewna także raczej nie możliwe żeby były rózne opcje.
A to że coś wygląda to właśnie taką ma spełniać rolę żeby niskim kosztem uzyskać wysokojakościowy efekt.