-
Zaawansowany Użytkownik
no wiec panowie to by bylo zrobione z jajem tzn baza srebrny mat wypolerowany wygladzony i wycacusiany pozniej na to matowy klar i znowu wygladzone do perfekcji. widzialem to zrobione w innym autku i wygladalo jak fabryka, nie wiem pytam bo jak pojade na jakis zlot to nie chce ze zlosci i wstydu na sile listew zrywac ;) a klient ktory to robi maluje czesci wnetrza do roznych pojazdow w fabryce ktora robi to dla roznych koncernow tzn fiat opel skoda. ja mam autko z szarym wnetrzem z dodatkami czarnego a stare welurowe fotele zastapilem czarna skora. kurde wlasnie mi by bardziej srebrny odpowiadal albo carbon tak jak bylo wspomniane ale jak uwazacie ze drzewo i 7 to jednosc to bede patrzal za okno jak jezdze a nie na te dodatki z drewna ahhaah nie no na powaznie to wlasnie bardziej mi chodzilo o opinie czy 7 musi miec drzewo bo inaczej nie przystoi. ja wiem ze limuzyny maja drzewo i koniec. bylem dzis na serwisie i ogladalem 3 i 5 m-power i mialy albo carbon wlasnie albo srebro zero drzewa i tak uruchomilem swoja komorke i moglbym miec to zrobione za friko prawie kwestia mojego demontazu. pisac drzewo ci co za drzewem albo srebro zbierzemy przeliczymy glosy i na nastepnym zlocie albo bedzie drzewo dalej albo srebro ;) pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów